Op 31 december a.s. sluit AVA`70 het jaar op sportieve wijze af met de traditionele oudejaarsloop. Nog 1 keer worden in 2016 de hardloopschoenen gestrikt voor een afsluitende duurloop. Om 13.00 uur vindt het gezamenlijke vertrek plaats bij het clubhuis van AVA`70 en er kan gekozen worden voor verschillende afstanden, dus iedereen kan op zijn of haar niveau aansluiten bij een groep. Ook de jeugdactiviteit begint om 13.00 uur en de trainers zullen zeker weer een gezellige en sportieve bezigheid op touw zetten.

Na de training kan er in het clubhuis gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Langzaam wordt er toegewerkt naar het moment waar al velen dagen, zo niet weken naar uitkijken…

de AVA`70-sportverkiezing van het jaar 2016. Erwin Wamelink zal op geheel eigen wijze de genomineerden aankondigen en de uitslagen bekendmaken. Velen denken dat het reeds een gelopen koers is, maar niets blijkt minder waar. De blonde pijl is al tijdenlang koortsachtig bezig om de statistieken te analyseren en de inzendingen van clubgenoten te verwerken. In het clubgebouw staat nog een doos met tientallen nominaties, suggesties en waardevolle informatie te wachten, dus dat wordt nog nachtwerk. Wamelink kennende, zal hij zich hier zeker mee gaan redden. Voor de winnaars en winnaressen wacht behalve de eeuwige roem, ook een zeer toepasselijk en vast en zeker waardevol geschenk. De sportverkiezing vormt dan ook een bijzonder spannend sluitstuk van 2016. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om bij dit sportieve hoogtepunt aanwezig te zijn. Je kunt immers zomaar de gelukkige zijn, want niets en niemand is zo onvoorspelbaar als een sportverkiezing en helemaal als Erwin Wamelink de leiding in handen heeft…

Om 17.00 uur wordt het licht in de clubhuis van AVA`70 voor de laatste keer in 2016 gedoofd!Voor alle vrijwilligers van Ava70 wordt er een feestavond georganiseerd op 7 januari. Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 
Uitnodiging: Workshop “Sportrepen maken ” voor leden AVA’70

Op dinsdag 10 januari organiseren wij; Mariska Dute, sportdiëtist (www.mariskadute.nl) en Denise van der Donk, BGN-gewichtsconsulent (www.ikkanhetaan.nl) een leerzame, voedzame en ongetwijfeld gezellige workshop: “Sportrepen maken.”

Hierbij krijg je antwoord op de vragen wat een gezonde sportreep is, wat is het verschil tussen verschillende soorten sportrepen en hoe kun je deze repen het beste gebruiken kunt. Zelf sportrepen maken is eenvoudiger dan menigeen denkt en dat willen we jullie laten ervaren tijdens deze workshop. Het is gezonder, goedkoper en er worden “normale” producten uit de supermarkt gebruikt.

Benieuwd naar je huidige lichaamssamenstelling? Tijdens deze workshop kun je tevens gebruik maken van een meet- en weegmoment waarbij naast je gewicht ook je BMR, visceraal vet, vochtpercentage, spiermassa, botmassa, daadwerkelijke leeftijd en vetpercentage gemeten wordt. 

Onderwerpen tijdens deze workshop

  • Korte uitleg en de functie van de belangrijkste macro- en microvoedingsstoffen als koolhydraten, eiwit, vet, vitaminen en mineralen bij sport en wat de link is met het maken van sportrepen.
  •  Uitleg receptuur van de producten (sportrepen) die gemaakt worden tijdens de workshop.
  • Bereiden van de diverse sportrepen incl. proeven.
  • Aan het einde van de workshop kun je de zelfgemaakte repen mee naar huis nemen, mocht er nog iets overgebleven zijn…

Praktische info

-       Na afloop ontvang je recepten met informatie uit de workshop om thuis nogmaals de repen te kunnen maken. Per reep is ook terug te lezen wat de voedingswaarde is. Tip: Neem een bewaarbakje mee!

-       20.15 – 22.00 uur: Sportrepen maken, inclusief mogelijkheid tot persoonlijk meet- en weegmoment. Locatie: Kantine AVA’70

-          Ben je niet in de gelegenheid om 10 januari hierbij aanwezig te zijn? Wij hebben meerdere leuke workshops in de planning, houdt de website in de gaten voor meer info!

Aanmelden en kosten

Er is plek voor max. 15 personen. De kosten bedragen € 15,- p.p. Mocht er onverhoopt geen plek meer zijn, dan organiseren wij een tweede avond. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-13035818. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 januari en is definitief als betaling is voldaan op bankrek.nummer: NL02RABO0188210865 t.n.v. D.J.F. van der Donk o.v.v. “Sportrepen maken.”         AVA'70 wenst iedereen een gezond en sportief 2016 !

 
    Foto: Oudejaarsloop 2014

Op donderdag 31 december a.s. sluit AVA`70 het jaar op sportieve wijze af met de traditionele Oudejaarsloop. Nog 1 keer worden in 2015 de hardloopschoenen gestrikt voor een afsluitende duurloop(of wandeltocht olv. Dirk ter Maat) . Om 13.00 uur vindt het gezamenlijke vertrek plaats bij het clubhuis van AVA`70 en er kan gekozen worden voor verschillende afstanden, dus iedereen kan op zijn of haar niveau aansluiten bij een groep. Ook de jeugdactiviteit begint om 13.00 uur en de trainers zullen zeker weer een gezellige en sportieve bezigheid op touw zetten.

Na de training kan er in het clubhuis gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Langzaam wordt er toegewerkt naar het moment waar velen al dagen, zo niet weken naar uitkijken of misschien zelfs wel van dromen…  de AVA`70-sportverkiezing van het jaar 2015. Erwin Wamelink zal op geheel eigen wijze de genomineerden aankondigen en de uitslagen bekendmaken. Velen denken dat het reeds een gelopen koers is, maar niets blijkt minder waar. De blonde pijl is al tijdenlang koortsachtig bezig om de statistieken te analyseren en de inzendingen van clubgenoten te verwerken. De vele ingevulde briefjes met tientallen nominaties, suggesties en waardevolle informatie leveren Wamelink nog het nodige nachtwerk op. Erwin kennende, zal hij zich hier zeker mee gaan redden. Voor de winnaars en winnaressen wacht behalve de eeuwige roem, ook een prachtige trofee. De sportverkiezing vormt dan ook een bijzonder spannend sluitstuk van 2015. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om bij dit sportieve hoogtepunt aanwezig te zijn. Je kunt immers zomaar de gelukkige zijn, want niets en niemand is zo onvoorspelbaar als een sportverkiezing en helemaal als Erwin Wamelink hier de hand in heeft……

Om 17.00 uur wordt het licht in de clubhuis van AVA`70 voor de laatste keer in 2015 gedoofd!De bestelde T&F oliebollen kunnen woensdag 30 december van 11:00 uur tot 15:00 uur worden opgehaald in het Ava'70 Café!

 
Bert van Asselt wisselde nog even snel zijn verworven Knip en Massage bon in afgelopen week 

Zondag 27 december a.s. vindt in het clubhuis van AVA`70 wederom het Foute Prijzenfestival plaats. De afgelopen jaren is gebleken dat dit evenement een bijzonder gezellige bijeenkomst is. De prijzentafel is al mooi gevuld, maar de organisatie kan nog verschillende prullaria uitstekend gebruiken om het kwaliteitsniveau naar een nog hoger plan te tillen. De komende dagen lenen zich er prima voor om tussen de verschillende eetmomenten nog even op zoek te gaan naar een paar lekkere foute prijzen. Op elke zolder, kast of kelder ligt vast wel iets, waar je een clubgenoot enorm blij kunt maken….

Nieuw dit jaar is het onderdeel: HEEL AVA`70 BAKT!

Het is een publiek geheim, dat er bij de club regelmatig de meest overheerlijke baksels worden gegeten na de training. Appeltaarten, Cupcakes of andere lekkernijen.. de organisatie laat zich verrassen. Dirk Vreman zal vervolgens de heerlijkheden gaan veilen en gezien de uitstekende vorm, waarin de Heelwegse spraakwaterval verkeert, zal dit zeker de nodige hilariteit op gaan leveren. Daarnaast kunnen er ook nog andere items voor de veiling worden aangeboden. De enige voorwaarde die er aan vast zit, is het feit dat er wel sprake moet zijn van enige exclusiviteit, maar dit moet wel breed worden gezien.
Afgelopen week werd een veiling-item van de editie van 2014 in de praktijk uitgevoerd. De winnaar werd in het clubhuis geknipt en geschoren, waarna een zeer uitvoerige massagebeurt volgde.
Heb jij ook een dienst aan te bieden, een exclusief arrangement in de aanbieding of een waardevol artikel dat geschikt is voor de veiling? Laat het zondag weten of beter nog, neem het mee.We hopen dat zondagmiddag het clubhuis weer ouderwets vol mag zijn en dat het een onvergetelijk gezellige middag wordt!

Het prijzentheater is vanaf 15.00 geopend……