De bekendmaking dat AVA`70 behoorde tot de 50 finalisten bij de Nuon Clubcompetitie, betekende het begin van een roerige eerste stemweek. Er werd snel begonnen met het plaatsen van berichten op facebook, twitter en op de diverse sites. De informatie werd volop gedeeld en er stond een groot sneeuwbaleffect. Het stemmen kwam op gang en al op de vrijdagavond verscheen het bericht, dat zelfs premier Mark Rutte zijn stem had uitgebracht op AVA`70. Hoewel er geen tussenstand bekend is, weten we dat er inmiddels al heel veel op het project van ons: “Atletiek, Nuon en de Zon geven energie!” is gestemd.
 
En we gaan door met stemmen werven…… Komend weekend bij de eerste wedstrijd van de Boekeldercrosscompetitie ontvangen alle deelnemers bij hun startnummer een flyer met informatie over de Nuon Clubcompetitie. AVA`70-lid Gerdie Deunk heeft het initiatief genomen om in haar woonwijk, het Kobus, te gaan flyeren. Mochten er leden zijn, die dit voorbeeld willen volgen, dan horen we het graag. Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. Je krijgt dan z.s.m. een pakketje met flyers thuis bezorgd.
 
LET OP:
Je kunt je stem uitbrengen met je mobiele telefoon, laptop, IPad, computer en TV met internet. Meerdere stemmen per persoon of huishouden is dus mogelijk!!! 
 
Om te kunnen stemmen heb je twee mogelijkheden:

Ga naar de site: www.nuon.nl/clubHet project van AVA`70 komt dan in beeld en je kunt stemmen.

Ga naar de site: www.ava70.nl en je ziet aan de linkerzijde de button van de Nuon Clubcompetitie. Klik vervolgens op de knop “STEM” en je komt direct op de goede pagina om je stem uit te brengen.
 
 
Vraag al je bekenden, vrienden, familie, buren en collega`s om ook te stemmen op AVA`70!!