De afgelopen week verscheen er dagelijks een nieuwsflits op deze site met de laatste informatie en wetenswaardigheden over de inzamelingsactie van gebruikte mobieltjes, die AVA`70 op touw heeft gezet.

Vandaag het 8e en tevens laatste dagjournaal! 

 

DAGJOURNAAL VAN MAANDAG 17 JUNI 

Lokaal en regionaal nieuws:

De inzamelingsactie van de mobieltjes is een doorslaand succes geworden. Hoogste tijd dan ook om een aantal bedrijven en instanties te bedanken, die een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

* JUMBO en Albert Heijn, waar op 8 en 15 juni de inzamelcontainers zijn geplaatst,

* Reinders Posters voor het beschikbaar stellen van een groot aantal inzameldozen,

* Boekelder Betonboren, voor het beschikbaar stellen van de grote frituurpan,

* Lammers DTP, voor het ontwerpen van de flyers en posters,

* De Ruijter Winterswijk voor het geven van advies,

* FAM, voor het beschikbaar stellen van de inzamelcontainers,

* Bedrijven uit de regio, die mobieltjes hebben aangeboden.

 

 Een speciaal woord van dank voor alle vrijwilligers van AVA`70, die hebben geholpen bij het inzamelen van de mobieltjes op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.

Het was een geweldige klus, want in totaal zijn er meer dan 4000 adressen bezocht, maar met de medewerking van een heel peloton enthousiastelingen is het uiteindelijk toch gelukt.

AVA`70 mag zich gelukkig prijzen met de inzet van velen, die de actie “AVA`70 mobi(e)liseert zich!” tot een geweldig succes hebben gemaakt. De buit van 1330 gescoorde mobieltjes is dan ook een terechte beloning!!!    

Het “mobieltjes-teller” bericht:

 

Het aantal ingezamelde mobieltjes was gisteren gigantisch hoog opgelopen tot maar liefst 1286. De inzamelcontainers bij de JUMBO en Albert Heijn hebben in totaal ook nog 44 mobieltjes opgeleverd, zodat het (voorlopige) totaal is uitgekomen op 1330 ingezamelde mobiele telefoons.

De komende week zal het aantal nog wat verder stijgen, zo is de verwachting, want her en daar zijn er nog wat toezeggingen gedaan!