DAGJOURNAAL VAN DINSDAG 11 JUNI

Lokaal bericht:

In de lokale weekbladen en op de flyer is aangegeven, dat er ook de gelegenheid is, om de gebruikte mobieltjes in te leveren in een verzamelbox bij de Albert Heijn en de Jumbo.

 Hiervoor zijn 2 data, namelijk zaterdag 8 en 15 juni tijdens de openingstijden van de betreffende supermarkten. Afgelopen zaterdag kon er gedropt worden bij de betreffende winkels en dat leverde bij in totaal 39 mobieltjes op (Jumbo 32, AH 7). Gezien het feit, dat er vrijdag en vooral zaterdag een flyer in de brievenbus is gedaan, zijn we uiteraard zeer tevreden met dit aantal. 

Regionaal bericht:

De inzamelingsactie van de gebruikte mobieltjes heeft intussen ook buiten Aalten de aandacht getrokken. Leden hebben hun familie benadert om de mobieltjes op te speuren en ook bedrijven zijn ingelicht. Hopelijk levert dit ook een mooi aantal exemplaren op. 

Leden-wervingsbericht:

Komend weekend vindt de grote inzameling van de mobieltjes plaats in de kern van Aalten. We hebben hier globaal ongeveer 60 vrijwilligers voor nodig. Aalten is verdeeld in 11 wijken en men wordt zo veel mogelijk ingedeeld in de wijk, waarin men woonachtig is. Lekker vertrouwd dus en een grotere kans op een positief resultaat.

Er zijn 2 inzamelingsmomenten:

Vrijdag 14 juni van 18.00 – 21.00 uur

Zaterdag 15 juni van 10.00 – 13.00 uur

Mocht je beide dagen niet beschikbaar zijn, dan kun je de actie natuurlijk ook steunen, door mobieltjes in je omgeving (familie, kennissen, buren, werk enz.) in te zamelen en deze vervolgens bij AVA`70 “te droppen.”

We hopen op de medewerking van iedereen te kunnen rekenen, want van de opbrengst van de mobieltjesactie profiteert immers ook iedereen mee!!!

 Het “mobieltjes-teller” bericht:

De tussenstand van het aantal ingezamelde mobieltjes is op dit moment: 220 stuks.