Totaal uitslagen van de Athletics Champ 2014 in Aalten.

Totaal Uitslagen Pup A
Score per Team Pup A
Totaal Uitslagen Pup B/C
Score per Team Pup B/C
Foto's Dave Sleijster
Foto's Patrick Weijers

Er komen zelfs al enkele leuke complimenten binnen. Dit is natuurlijk fantastische voor de organistatie en alle vrijwilligers die hier keihard voor gewerkt hebben. reuze bedankt!

Reactie:  Beste Ava'70, langs deze weg wil ik jullie nog even bedanken voor de prachtige Athletics Champs vandaag - van begin (parkeren) tot einde (kort maar krachtige uitreiking) wat ons betreft een groot succes. Mijn dochter heeft in de auto naar Zutphen bij herhaling gezegd dat dit de "mooiste westrijd ooit was".  Een erg goed initiatief is ook om de jeugd zelf naar de ervaringen te vragen middels een prima enqueteformulier. Tot slot, ik zie dat de uitslagen al op jullie website staan - hulde! 

Reactie:  Wat was het leuk en goed georganiseerd. De kinderen hebben genoten en wat een gave opzet qua onderdelen dat de kinderen 20-25 minuten lang lekker actief zijn en niet lang hoeven te wachten voordat ze weer aan de beurt zijn. Hopelijk zijn snel alle wedstrijden volgens deze opzet.....
Knap georganiseerd! Ik stond met een aantal moeders langs de kant en wij zeiden tegen elkaar; ga er maar aan staan om dit te organiseren, maar jullie zijn er bijzonder goed in geslaagd!