GERARD TEBROKE MEMORIALLOOP 2017

 

STARTSCHOT VAN DE SCHOLIERENRUN MET…….MITCH

 

De voorbereidingen voor de 17e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 20 mei a.s. zijn inmiddels in volle gang. De komende tijd zullen we op deze site regelmatig nieuwsflitsen plaatsen met wetenswaardigheden over het evenement!

Een nieuw onderdeel bij de GTM-loop dit jaar is de GUV-Scholierenrun. De eersteklassers van Schaersvoorde zijn al enige weken in training tijdens de reguliere sportlessen en hebben ook al op de atletiekbaan van AVA`70 geoefend. Enkele trainers van AVA`70 hebben speciaal voor deze leerlingen een programma opgesteld. Het parcours is in totaal 3 kilometer lang en bestaat uit 3 ronden, waarbij de scholieren 3 keer dwars door café Leuven rennen. De leerlingen die meelopen, krijgen een mooi hardloopshirt, dat speciaal voor deze wedstrijd is gemaakt en wordt gesponsord door een viertal Aaltense bedrijven: GUV, Ottevanger, Boekelder en OWM.

 

Maar er is meer…. Niemand minder dan Mitch, finalist van het programma Idols, zal het startschot gaan lossen.

Alle reden dus, om je op te geven bij je leraar, als je dit nog niet hebt gedaan! Doe dit voor woensdag a.s. dan krijg je ook nog een startnummer met je eigen naam!