Stichting Lochemse Bergloop sponsort Stichting Koprol 

Zondag 12 april in de prachtige bossen van Lochem, lekker in het zonnetje een sportief evenement meemaken. En dat ook nog eens voor een goed doel!!
In de afgelopen 4 jaar zijn elk jaar een aantal goede doelen in het zonnetje gezet door de organisatie van de Lochemse Bergloop. De deelnemers lopen een wedstrijd door het bos op de Lochemse Berg en zorgen ervoor dat een regionaal doel een mooi bedrag krijgt om te besteden. Het goede doel van dit jaar is Stichting Koprol. 

Stichting Koprol

Stichting Koprol organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een (lichte) beperking. Het gaat hier om mensen die graag willen sporten en niet (meer) kunnen deelnemen aan het reguliere sportcircuit. Zo organiseert Stichting Koprol bijvoorbeeld sport- en spel voor mensen met COPD, Parkinson of een hartaandoening, rolstoelbasketbal, en zwemmen voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een handicap.

Alle activiteiten vinden plaats onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten en bewegingsagogen, en zijn afgestemd op de mogelijkheden, wensen en belastbaarheid van de sporters. Naast de diverse sportactiviteiten biedt Stichting Koprol voor de sporters die dat nodig hebben tevens sociaal maatschappelijke ondersteuning. Op dit moment sporten zo’n 500 mensen wekelijks bij Stichting Koprol.

Waarom je mee zou doen...

De Stichting Koprol wil groeien en wil ook in de toekomst sport- en spelactiviteiten blijven organiseren voor de doelgroep.

Dus.. daag jezelf uit en steun Stichting Koprol door je in te schrijven en gezellig mee te doen!

Je kunt mee doen aan de 7,5 of 15 km hardloopwedstrijd. Meer informatie kunt je vinden op http://www.lochemsebergloop.nl/.