Direct na de komende vakantieperiode start AVA`70 met een nieuwe cursus “hardlopen voor beginners.” Tientallen lopers en loopsters hebben in het verleden deelgenomen aan de cursus en velen hebben de smaak inmiddels flink te pakken. Onder deskundige leiding wordt er gedurende 10 weken gewerkt aan de grondbeginselen van het hardlopen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de warming-up, de lichaamshouding, het schoeisel en wordt er kledingadvies gegeven. Ook is er de mogelijkheid tot een gratis voetanalyse.

Het bijzondere aspect van deze clinic is het feit, dat de trainingen worden gegeven op de fonkelnieuwe atletiekbaan van AVA`70, die optimale omstandigheden biedt voor diverse trainingsvormen.

De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 26 augustus a.s. om 19.30 uur op het complex van AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt

€ 35,00 voor de gehele cursus van 10 trainingen, inclusief koffie en thee na afloop van de training. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een aflevering van de Boekeldercrosscompetitie in november. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.

Voorafgaand aan de cursus, wordt er op zaterdag 24 augustus een gratis introductiemiddag gegeven voor belangstellenden. De proeftraining duurt een half uur en begint om 14.00 uur. Hiervoor dient men sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Na afloop is er de gelegenheid om wat te drinken, vragen te stellen en is er tevens de mogelijkheid tot aanmelding voor de cursus.

Digitaal inschrijven is vanaf heden mogelijk via het e-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar ook op de eerste trainingsavond, 26 augustus.

Voor meer informatie over de cursus “lopen voor beginners” kan men contact opnemen met: Marco van Rijs, tel. 06-2680 2680 of Johan Assink 06-5178 5657  
 

“Sportief Wandelen” vormt binnen AVA`70 ook een onderdeel van de activiteiten. Op zaterdagmiddag 24 augustus a.s. is er om 14.00 uur weer een introductiemiddag op de nieuwe AVA`70-baan, om kennis te maken met deze tak van de loopsport. De trainingen “Sportief Wandelen” worden gegeven door ervaren trainers en vinden plaats op maandagavond om 19.00 uur en dinsdagmiddag om 13.30 uur.

Voor verdere inlichtingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met:

Dirk ter Maat

T: 0543-474027

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Neem de sportieve stap en kom in beweging bij AVA`70!!!