Komende donderdag, 20 juni, vindt de 11e editie van de Intratuinloop plaats. Het is de eerste van de in totaal 4 Zomeravondlopen, die AVA`70 de komende maanden organiseert. De komende dagen loopt de temperatuur op tot tropische waarden, maar als de weersvoorspellingen uitkomen, dat is het een korte hete periode en zal het donderdag prachtig loopweer worden. Een groot aantal mensen hebben zich intussen al gebruik gemaakt van de voorinschrijving, want dat scheelt de organisatie behoorlijk veel werk op de wedstrijddag en bovendien worden op deze wijze lange wachtrijen voorkomen bij het secretariaat. We hopen dat ook de komende dagen veel lopers en loopsters zich via de voorinschrijving aanmelden voor de Intratuinloop. De voorinschrijving sluit woensdagavond om 23.59 uur.

De ontspannen sfeer, het mooie parcours en de gezelligheid rondom het tuincentrum zorgen er jaarlijks voor, dat honderden atleten, atletes en supporters naar deze doordeweekse wedstrijd komen. Daarnaast wordt er bij de jeugd ook gestreden om het Bredevoortse kampioenschap en dat is een grote prestigestrijd.

Alle reden dus, om op 20 juni a.s. deel te nemen aan de Intratuinloop of om de sportievelingen uit Bredevoort, Aalten en de wijde omgeving  aan te moedigen!     

Meer informatie over de Intratuinloop en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden via www.ava70.nl