Het schijnt werkelijk een nieuwe rage te zijn….

Sinterklaascadeaus die niet helemaal zijn geworden wat er van verwacht, probeert men te slijten op Marktplaats. De verwachting is, dat ook een (ongewenst)gedeelte van het kerstpakket op internet te koop zal worden aangeboden. We zijn immers niet zo heel snel tevreden. Maar nodig is het zeker niet, want je kunt er immers ook een bekende vreselijk gelukkig mee maken. 

Op zondag 28 december a.s. sluit AVA`70 het jaar 2014 af met een gezellige middag. Onderdeel hiervan is het inmiddels razend populaire FOUTE PRIJZENFESTIVAL. Via het rad van fortuin wisselen zodoende de meest prachtige, af en toe minder fraaie en soms foeilelijke artikelen van eigenaar. Dat dit voor de nodige hilariteit kost is goed voor te stellen. En waar de Schilderswijk Annie heeft, die de bingo leidt, hebben wij het illustere duo Ingrid en Erwina, die de leiding van het spel in handen hebben.

Vanaf nu kunnen hebbedingen, weggeefartikelen en weinig emotionele prijzen al worden ingeleverd. In de hal van ons clubhuis zal een ruimte worden ingericht, waar de aangeboden waar, al of niet anoniem kan worden neergelegd. Onder het mom “eens gegeven, blijft gegeven..” worden de artikelen overgedragen aan de organisatie. 

Het ludieke spektakel zal worden vervolgd met een hele serieuze activiteit, namelijk een heuse veiling. Op dit moment is de organisatie al druk bezig met het ronselen van een aantal veilingstukken. Mogelijk dat er ook wel leden zijn, die een waardevol artikel beschikbaar willen stellen of een activiteit aanbieden die geveild kan worden…Alles is mogelijk, al zal de keuzecommissie een strenge selectie maken of het daadwerkelijk een veilingstuk is, dat de moeite waard is. Via de site zullen de veilingstukken bekend worden gemaakt en kan er alvast worden nagedacht over een bod.

Het is de organisatie in ieder geval al gelukt om één van de beroemdste veilingmeesters uit de regio te strikken. Met een schat aan ervaring, een rappe tong en heerlijke humor zal niemand minder dan Dirk Vreman  de veilingstukken onder de hamer brengen. Succes en heel veel lol verzekerd dus!

We starten de gezellige afsluiting van het jaar op zondag 28 december a.s. om 15.00 uur en als het sap in het glas zit, zal de eerste slinger aan het rad worden gegeven door Erwina.   

We hopen op een boordevol AVA`70-clubhuis!