“KRAMP RUN ON TOUR”
 
De afgelopen periode heeft de organisatie van de Kramp Run veel tijd en energie gestoken in het vergroten van de naamsbekendheid van de 1e editie van deze wedstrijd. D.m.v. flyers, posters en krantenartikelen maakte met name het peloton hardlopers in de regio kennis met het atletiekevenement, dat op zaterdag 10 september a.s. zal gaan plaatsvinden. Menig atleet heeft deze dag al omcirkeld in de agenda of zich ingeschreven als deelnemer.
Om ook de Varsseveldse bevolking warm te maken voor deze wedstrijd in hun dorp, zal er op zaterdag een promotiecampagne plaatsvinden tijdens de optocht, die deel uitmaakt van het Volksfeest. Zo zal te zien zijn, hoe de Varsseveldse atleet en nationale topper Gert-Jan Wassink zich in het zweet zal werken (lees: hardlopen), zonder daarbij zelfs ook maar de straat aan te raken. Daarnaast zal een auto van de Stichting “Kanjers voor Kanjers” meerijden.
De organisatie van de Kramp Run zal, op initiatief en verzoek van hoofdsponsor Kramp, een groot deel van de opbrengst van het evenement aan deze Achterhoekse stichting schenken. “Kanjers voor Kanjers” zet zich in voor het realiseren van lokale projecten t.b.v. kinderen, door middel van sport en spel.
We hopen dat de Varsseveldse bevolking op 10 september net zo warm loopt voor de Kramp Run, als dat ze dat doen voor het Volksfeest!!!

 
NIEUWSGIERIG GEWORDEN?