“ DE AFTRAP”
 
Menig regionaal loper en loopster heeft 10 september 2011 al omcirkeld op de kalender: de 1e editie van de Kramprun.
Maar hoever staat het er eigenlijk mee?
Achter de schermen is er door de organisatie hard gewerkt om het fundament voor het loopevenement te leggen. Omdat een breed draagvlak belangrijk is voor het slagen van de Kramprun werd er op donderdag 16 juni jl. een presentatie gehouden. Hoofdsponsor Kramp was aanwezig, evenals wethouder Wiebe Rijnsaardt van de Gemeente Oude IJsselstreek. Daarnaast waren ook Varssevelds Belang vertegenwoordigt en een afgevaardigde van de Varsseveldse Ondernemers Vereniging (V.O.V.).
De genodigden kregen een prachtige Powerpointpresentatie voorgeschoteld, die door ARGO-voorzitter Henk Woolschot op uitstekende wijze werd toegelicht. De aanwezigen waren verrast en enthousiast over de wijze, waarop de Kramprun werd gepresenteerd door de organisatie. Ook waren er voldoende positieve reacties en suggesties, waar verder op kan worden geborduurd door de werkgroepleden en die in het draaiboek zullen worden opgenomen. Zo liet bijvoorbeeld de directie van Kramp weten, dat men het belangrijk vindt, dat de loopwedstrijd gekoppeld is aan de stichting “Kanjers voor Kanjers.” De maatschappelijke betrokkenheid van het evenement is een belangrijk aspect voor Kramp om als hoofdsponsor te fungeren.
De presentatie van de Kramprun zorgde voor een tevreden gevoel bij de organisatie. Met veel energie zal er de komende maanden verder worden gewerkt aan de details en kan Varsseveld en omgeving zich gaan opmaken voor een mooi hardloopfestijn! 
  
Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.kramprunvarsseveld.nl