De zomer heeft op dit moment Nederland behoorlijk in zijn grip! De temperatuur stijgt de komende dagen verder naar tropische waarden, zoals we die eigenlijk niet gewend zijn. Het vraagt wat aanpassingsvermogen, zeker ook m.b.t. het actief sporten. Hardlopen is aan te raden in de vroege ochtend of de late avond en dan ook nog in een aangepast en rustig tempo. Vergeet vooral ook niet om voldoende te drinken. 

Op dinsdag 7 juli a.s. staat de 2e GUV Zomeravondrun op de kalender en deze wedstrijd mag zich altijd verheugen in een groot deelnemersveld  met atleten uit de hele regio, aangevuld met vakantievierende hardlopers.
Zoals het er nu naar uitziet, houdt het warme weer nog zeker meerdere dagen stand. Mocht het dinsdag a.s. nog steeds tropisch warm zijn, dan is het goed denkbaar dat de organisatie van de GUV Zomeravondrun besluit om de wedstrijd te annuleren. Er zal in dat geval een nieuwe datum worden vastgesteld.

We adviseren iedereen dan ook om de site, www.ava70.nl  de komende dagen goed in de gaten te houden, want hier zal alle informatie worden gemeld!