Op zaterdagavond 31 augustus 2013 vindt voor de eerste keer de Flame Games Amsterdam plaats. De Flame Games wordt een jaarlijks terugkerend internationaal topatletiek evenement wat in het Olympisch Stadion van Amsterdam gaat plaatsvinden. Het evenement wilt een nieuw concept in de atletiekwereld introduceren. Een mix van topatletiek en entertainment. De Flame Games Amsterdam wordt meer een show, waar de prestaties van de artiesten; de atleten, worden ondersteund met spetterende muziek en vuur. Het korte, maar krachtige, atletiekprogramma wordt een spektakel dat u als atletiekliefhebber niet mag missen! De Flame Games vindt plaats van 19.00 tot 22.30 uur.  

Verenigingsactie Speciaal voor de atletiekverenigingen bieden wij aan dat wij Uw vereniging met de bus ophalen om het evenement te bezoeken. Als u met minimaal 40 personen de Flame Games Amsterdam bezoekt, halen wij u met een bus op (en brengen u thuis). Bij minimaal 40 personen betaalt iedere persoon maar €12,50 voor busreis en toegangskaart. De eerste 5 bussen nemen plaats op de Eretribune. 

Voor wie? Een bus met minimaal 40 personen lijkt veel. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Denk hierbij aan: - Alle leden - Ouders, vrienden, opa’s en oma’s van leden - Een combinatiebus met een andere vereniging 
 
Uiterlijk  22 augustus moet de aanvraag binnen zijn voor de bus!
Update!!

 Archeus uit Winterswijk gaat proberen om een bus te laten rijden naar de Flame Games, wij kunnen "meeliften" ovb dat Archeus genoeg mensen bij elkaar krijgen om een bus te laten rijden en dat er plek is.

In eerste instantie opstapplek Winterswijk maar Archeus zal dan overleggen of er ook in Aalten gestopt kan worden.

Opgave graag uiterlijk 22 augustus ovv naam, aantal deelnemers en leeftijd, mailadres en 06 nummer, mailen tav Marion Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik zal dan zo snel mogelijk doorgeven of het gelukt is en eventueel hoe en wat.
contact persoon  Marion Wijenberg 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Link : http://www.flamegamesamsterdam.com

Boekeldercross 2022

 

Vier zaterdagen in november kun je mee doen aan de Boekeldercross competitie.
Je doet mee aan de competitie als je 3 keer gefinisht bent op de zelfde afstand.
Kun je maar 1 of 2 keer meedoen of loop je verschillende afstanden is dit geen enkel probleem.

Let op! De starttijden van de 5km, 10km en 15km zijn aangepast! en deze starten allen om 13:30 uur

De wedstrijden:

1km Jeugdcross start 13:00 uur.
2km Jeugdcross start 13:10 uur.
5km start                    13:30 uur.
10km en 15km start   13:30 uur.