Op dinsdag 19 juli a.s. organiseert AVA`70 de Fiat Winkelhorst  Walfortloop en dit is de derde wedstrijd in de serie van 4 zomerlopen, die dit jaar op de hardloopkalender staan. 

De start en finish vindt plaats op de accommodatie van AVA`70.  De wedstrijd vormt altijd een mooie graadmeter om te zien hoe het vlak voor de vakantie met de vorm gesteld is. Daarnaast is het voor vakantievierders in de regio een mooie gelegenheid om op actieve wijze het prachtige buitengebied van Aalten te leren kennen.

Om 19.00 uur gaan de jongste talenten tot en met 9 jaar van start voor hun wedstrijd van 1 kilometer die geheel op de Avabaan gelopen zal worden.De 2 kilometer lopers en loopsters, gaan om 19.15 uur van start voor een uitgezet route waar de start en finish op de baan zal zijn.

De wedstrijd over 6 kilometer vertrekt om 19.45 uur en het peloton atleten en atletes zal na de start in de richting van het Walfort gaan en een ronde lopen in dit prachtige natuurgebied.

De kosten bedragen voor de deelnemers aan de 1 en 2 kilometer € 3 en voor de 6 kilometer zijn de kosten € 5,00. Bij de finish ligt er voor iedereen een mooie medaille klaar.

Voorinschrijving is mogelijk (Klik Hier) De organisatie verzoekt deelnemers om gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving, want dit voorkomt op de wedstrijddag lange wachtrijen en tevens kunnen de gegevens alvast ingebracht worden in het systeem.

Op de wedstrijddag is inschrijving mogelijk vanaf 18.00 uur in het clubgebouw van AVA`70.

Informatie over de wedstrijd is te vinden op: www.ava70.nl

Parcours records
Walfortloop Historische uitslagen