Waar is de organisatie naar op zoek?????

* Opbouwers van het parcours. Al op zaterdagmorgen rond de klok van 09.00 uur zal worden begonnen met het klaarzetten en gereed maken van het parcours en diverse werkzaamheden.

* Bij de eindstreep wordt een zog. “finishsstraat” ingericht, waar de deelnemers worden opgevangen en een goodybag ontvangen. Tevens is er een waterpost en een fruittafel. Hierbij zijn verschillende mensen nodig om te assisteren van ongeveer 16.30 uur tot 20.15 uur.

* Na de wedstrijd wordt er direct begonnen met het afbreken van het parcours en het opruimen van de verschillende zaken, als dranghekken, tenten en kramen.
Kortom er is veel werk aan de winkel, maar de organisatie heeft er alle vertrouwen in, dat zich voldoende vrijwilligers zullen melden om alles naar wens te laten lopen. 

AVA`70 heeft op het gebied van het inzetten van vrijwilligers een geweldige reputatie, die geroemd wordt door veel verenigingen in de regio.

Loop je niet mee vanwege een blessure of heb je geen startbewijs weten te bemachtigen, dan kun je er toch bij zijn en eens de sfeer van de andere kant bekijken.

Er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd!

Meldt je aan om mee te werken aan de KrampRun bij:

Frank Roos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

     

KrampRun 2014: een sportspektakel voor lopers, mogelijk gemaakt door lopers!!!