Start- en finishlocatie:
Vakantiepark De Twee Bruggen,
Meenkmolenweg 23,
7109 AH Winterswijk 

Programma:
18.00-18.30 uur: start wandeltocht van 8 kilometer
19.00 uur:            1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)
19.15 uur:            2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar)
19.45 uur:            6  kilometer 

Parcours:
De 1 en 2 kilometerloop voor kinderen vindt plaats op het vakantiepark.

Het parcours van de 6 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden rondom het prachtige recreatiegebied “de Slingeplas.”  Vanaf de start wordt er eerst over het Vakantiepark gelopen en gaat het via een ronde over het sportterrein in de richting van de Slingeplas. Vervolgens wordt er in de richting van de Twee Bruggen gelopen, waarna de finish streep is gelegd bij restaurant “de Schoppe.”

De wandeltocht loopt door het fraaie buitengebied van Bredevoort, Corle en Miste. 

Weersomstandigheden:
De weersverwachting voor dinsdag 19 augustus zien er gunstig uit, want het belooft prima loopweer te worden. De temperatuur zal tijdens het  evenement rond de 18 graden zijn en daarnaast staat er matige wind. 

Speaker:
Als speaker van het evenement zal Henk Borgmeijer fungeren. De spraakwaterval uit Dalfsen zal op zijn kenmerkende en enthousiaste wijze de lopers en loopsters bij het publiek aankondigen en ze desnoods persoonlijk over de finish begeleiden. 

Kleedgelegenheid:
Omkleden is mogelijk in de nabijheid van start en finish. 

Parkeergelegenheid:
Er is de mogelijkheid om te parkeren bij de horecagelegenheid “de Schoppe” van het vakantiepark. Volg de borden en aanwijzingen ter plekke. 

Inschrijving:

De voorinschrijving wordt op dinsdag 19 augustus a.s. om 12:00uur gesloten en van deze mogelijkheid hebben intussen al veel lopers en loopsters gebruik gemaakt.

Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag, vanaf 18.00 uur bij horecagelegenheid “de Schoppe” op vakantiepark de Twee Bruggen.

De inschrijfkosten voor de wandeltocht en de jeugdlopen bedraagt € 2,50 en de deelnemers aan de 6 kilometer betalen € 5,00. 

Prijzen:
Er zijn prijzen voor de nummers 1,2 en 3 per categorie.
De prijsuitreiking van de 1 kilometer en de 2 kilometer vindt plaats, direct na de start van de 6 kilometerloop. De prijsuitreiking van de 6 kilometer is z.s.m. na de laatst finishende atleet. 

Herinnering:
Elke deelnemer ontvangt bij de finish een medaille. Daarnaast ontvangen de kinderen nog een extraatje van vakantiepark de Twee Bruggen, namelijk een lekker ijsje. 

Vragen of nadere informatie:
Frank Roos,
T: 0543-476554
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.