In de afgelopen maanden namen een groot aantal trainers, assistent-trainers en mogelijk toekomstig kader deel aan een drietal inspiratiesessies door Jeroen Reintjes. De trainer-coach gaf tips en trucs, behandelde diverse vraagstukken, koppelde theorie aan praktijk enz. Kortom, alle aspecten, die voor een trainer van belang zijn en die de kwaliteit omhoog kunnen brengen, kwamen aan de orde. De aanpak van AVA`70, waarbij de vereniging de mogelijkheid bood aan haar (toekomstige)kader om nieuwe ervaringen op te doen, kwam ook de Atletiekunie ter ore. De bond besloot om het initiatief te waarderen met een certificaat voor alle deelnemers.

Vorige week mochten alle 36 deelnemende cursisten het certificaat, mede ondertekent door docent Jeroen Reintjes, in ontvangst nemen.

AVA`70 is er veel aan gelegen om de kwaliteit van de trainingen naar een hoger plan te tillen en heeft met deze sessies een goede weg ingeslagen. In het najaar gaat een nieuwe cursus van start en ook hiervoor hebben zich al diverse trainers aangemeld!