De Zwarte Cross ligt weer achter ons en het geweldige evenement stond weer 4 dagen bol van de muziekoptredens en motorgeweld. Een record aantal bezoekers wist de weg naar het festival te vinden en die moesten natuurlijk allemaal van drank worden voorzien. Daarna moest er natuurlijk ook geplast worden en sommigen gingen zelfs even badderen. Voor deze activiteiten was de hulp ingeroepen van een groots peloton van maar liefst 53 vrijwillige AVA-leden of AVA-sympathisanten. Teamcaptain Mariska van den Berg had samen met Marieke Prinsen de touwtjes op organisatorisch gebied stevig in handen en dat bleek een uitstekende zet, want het liep allemaal voortreffelijk. Vanaf donderdagavond tot zondagavond liepen de geelhemden zich werkelijk de benen uit de kont om het de bezoekers naar de zin te maken. De sfeer op het terrein was uitstekend en dit maakte het werk als vrijwilliger een stuk gemakkelijker. Als je er maar voor zorgt, dat iedereen op tijd zijn drankje heeft, maak je snel vrienden……

Behalve het feit dat het onmundig gezellig was, heeft de inzet van de grote groep vrijwilliger AVA`70 een mooi bedrag opgeleverd voor de clubkas. Er is hier dus sprake van een win-win-situatie!

Bart, Theo, Ferry, Bert, Ashley, Sherrylin, Elsbeth, Hermien, Anton, Nardie, Heidi, Maria, Joke, Marjan, Anja, Geert, Mariska, Sandra, Dick, Gerrit, Geert, Clemens, Wilma, Peter, Erik, Nieke, Tonny, Monique, Tineke, Gerwin, Christa, Lia, Johan, Marieke, Rozali, Heleen, Wim, Sander, Martin, Jolanda, Carla, Frank, Inez, Theo, Rolien, Marco, Mariska, Irma, Lianne, Anne, Hermien, Simone en Tamara……….  Geweldig bedankt voor jullie bijdrage!!!!

De organisatie  van de Zwarte Cross had alle vertrouwen in detomeloze inzet van de meute AVA`70-vrijwilligers en liet dit de duizenden bezoekers vooraf al duidelijk blijken:

                          “ALLES KUMP GOOD!!!!”

Zie fotoalbum verzameld door Mariska van de Berg

Zwartecross-2014