5Km Inschrijving gesloten:
Voor de inschrijving 5Km Businessrun en Recreatief is de limiet bereikt. Er is op deze afstand geen inschrijving meer mogelijk!

                            Gertjan Wassink in Actie tijdens de kermis-optocht in Varsseveld

Geef je op, nu het nog kan………..
 
Varsseveld begint langzaam warm te draaien voor de tweede editie van de KrampRun op zaterdag 8 september. De hardloopwedstrijd belooft een groots sportevenement te worden met een flinke Aaltense inbreng.
 
AVA`70-voorzitter is feitelijk de initiatiefnemer van de KrampRun. De Varssevelder zag mogelijkheden voor een hardloopwedstrijd in zijn woonplaats en zocht contact met plaatsgenoot en topatleet Gert-Jan Wassink. De krachten werden gebundeld en samen met ARGO uit Doetinchem kwam het evenement van de grond. Van AVA`70 maakt een aantal leden deel uit van de organisatie en daarnaast worden veel vrijwilligers van de club ingezet op de wedstrijddag zelf.
Vorig jaar bij de eerste editie van de KrampRun verschenen er maar liefst 500 deelnemers aan de start en heerste er een geweldige sfeer. De dorpskern was om getoverd tot een ware sportarena, waar duizenden toeschouwers getuige waren van prachtige atletiek. De krampRun is een sportieve uitdaging, die daarnaast ook een maatschappelijk belang heeft. Het inschrijfgeld van de BusinessRun werd vorig jaar in zijn geheel geschonken aan de Stichting Kanjers voor Kanjers, dat het fraaie bedrag van €5000,00 besteedde voor doeleinden waarbij het sporten voor kinderen centraal staat. Daarnaast werd er ook nog eens €1000,00 geschonken aan verzorgingstehuis de Bettekamp voor een bewegingsproject voor ouderen.
De voorbereidingen voor de tweede editie van de KrampRun zijn intussen al in volle gang. Tijdens het Volksfeest in Varsseveld is het publiek weer warm gemaakt voor het hardloopevenement. De inschrijving om deel te nemen is geopend en het aantal aanmeldingen loopt voortreffelijk. Met name de 5 kilometerloop is enorm in trek en hiervoor zijn al bijna 500 inschrijvingen binnen. De organisatie heeft besloten maximaal 600 atleten en atletes toe te laten om aan de wedstrijd deel te nemen, is het goed mogelijk, dat de inschrijving al vroegtijdig zal worden gesloten. Dit geldt overigens niet voor de Kidsrun over 1 en 2 kilometer. Voor de TopRun over 5 kilometer voor Dames en Heren zijn de beste atleten en atletes van het land uitgenodigd en er zal een bijzonder sterk deelnemersveld aan de start verschijnen. Ook AVA`70 is vertegenwoordigd bij de TopRun voor de Heren. Mark te Brake heeft een uitnodiging ontvangen vanwege zijn uitstekende prestaties in de afgelopen periode en wil graag een goede prestatie neerzetten in Varsseveld.
Naast het feit dat er bij de organisatie van de KrampRun verschillende leden van AVA`70 betrokken zijn, levert de club ook op de wedstrijddag de nodige vrijwilligers. Daarnaast hebben zich al bijna 50 Aaltenaren ingeschreven, om deel te nemen aan de wedstrijd en er kan dus geconcludeerd worden, dat het KrampRun-virus ook in Aalten rond gaat.
Wie nog wil deelnemen aan de tweede editie van de KrampRun op zaterdag 8 september a.s. moet snel zijn, want vol is vol. Informatie over het evenement en inschrijven is mogelijk via de website:
www.kramprunvarsseveld.nl