Zaterdagmorgen een uurtje of 11… Op het sportcomplex van AVA`70 is de pupillentraining zojuist afgesloten met een estafetterun, waarbij de pupillen enorm hun best deden om zo snel mogelijk te kunnen wisselen. Ze werden daarbij fanatiek aangemoedigd door de jeugdtrainers, die aan de zijkant van de baan de jonge talenten met hun aanstekelijke enthousiasme motiveerden om er nog een schepje bovenop te doen. De vele tientallen talentjes hadden weer zichtbaar genoten van de verschillende activiteiten en zochten bij het clubhuis hun warme kleding op en vervoegden zich bij de ouders, die al stonden te wachten.

Terwijl de lichting junioren zich klaar ging maken voor hun training, liepen de vele jeugdtrainers richting het krachthonk, waar hun een mooie verassing stond te wachten. Als blijk van hun grote waardering voor het peloton jeugdtrainers, hadden de ouders besloten om hun met een cadeau te bedanken voor hun tomeloze inzet. Elke week kunnen de kids immers hun energie kwijt op de atletiekbaan of in het bos, ook in het afgelopen, bijzondere jaar. Daarnaast worden er regelmatig alternatieve activiteiten georganiseerd. Alles met het doel om de jeugd maar op sportieve wijze bezig te laten zijn en plezier met elkaar te hebben. Petra van Wijk en Ilona Ruesink namen het initiatief om bij de ouders een inzameling te houden om een mooie attentie aan te kunnen schaffen. Ze konden rekenen op een stroom aan positieve reacties en daarmee werd duidelijk, dat de inzet van de jeugdtrainers breed wordt gewaardeerd. De ouders voelen zich ook altijd erg betrokken bij de activiteiten van de jeugd bij AVA`70, want altijd zijn er meer dan voldoende beschikbaar om te assisteren bij activiteiten of te rijden naar wedstrijden en activiteiten. Daarnaast laten ze zich ook altijd zien bij trainingen. Kortom, er is sprake van een uitstekende wisselwerking. Des te mooier is hat dan ook, dat de ouders zelf het initiatief hebben genomen, om nu de jeugdtrainers eens in het zonnetje te zetten.

Elke jeugdtrainer mocht uit handen van Petra of Ilona een prachtige rugzak in ontvangst nemen, die ook nog eens bedrukt was met de voornaam en het AVA`70-logo. De rugzak bleek ook nog eens gevuld te zijn met verschillende producten en dit alles is, naast de bijdrage van de ouders, mogelijk gemaakt door:

  • Partycentrum `t Noorden
  • Bakkerij Heijerman
  • Uitzendbureau In Person
  • Grafistar Books
  • Kim Tolkamp Borduurdisign.

Uiteraard waren de jeugdtrainers van AVA`70 aangenaam verrast door dit cadeau en een groot applaus volgde. Petra en Ilona lieten namens alle ouders weten, dat de attentie als een dankbaar en oprecht verdiend gebaar gezien mag worden