GERARD TEBROKE MEMORIALLOOP 2017

 

  Nieuwsflits 2

“INTERTOYS KIDSRUN” 

 De voorbereidingen voor de 17e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 20 mei a.s. zijn inmiddels in volle gang. De komende tijd zullen we op deze site regelmatig nieuwsflitsen plaatsen met wetenswaardigheden over het evenement!

De eerste twee onderdelen van het wedstrijdprogramma van de GTM-Loop zijn speciaal bestemd voor de jeugd. Om 16.30 uur valt het startschot van de Intertoys Kidsrun, bestemd voor de jeugd tot en met 9 jaar. Een leuk rondje door het dorp met een lengte van 850 meter met natuurlijk weer de doorkomst door de Intertoys-winkel, het grootste speelgoedpaleis van Aalten. Hierna is het de beurt aan de kinderen tot en met 15 jaar voor de Intertoys Kidsrun over 1700 meter. Dat betekent dus twee rondjes door het centrum van Aalten èn dus ook twee keer door de speelgoedwinkel. Hoe leuk is dat……

Natuurlijk hoopt de organisatie dat een heel geel peloton van AVA`70-pupillen in actie komt. Maar we zouden het ook heel erg leuk vinden als vriendjes en vriendinnetjes van school aan deze sportieve wedstrijd deel nemen, want je hoeft immers geen lid te zijn van AVA`70.

Marcel Geling van Intertoys heeft nog een extraatje in petto, want onder de deelnemers wordt een HOVERBOARD verloot, t.w.v. 199 euro. Een extra stimulans dus, om je op te geven voor de Intertoys Kidsrun.   

Geef je voor 10 mei a.s. op voor de Gerard Tebroke Memorialloop en de organisatie zorgt er voor dat je voornaam op het startnummer gedrukt gaat worden!

 

Opgave is mogelijk via de site:

www.gerardtebrokeloop.nl

www.ava70.nl

 

Doe het vandaag nog en ontvang je EIGEN startnummer!