Nu de winter langzaam plaats maakt voor de lente, kunnen de schaatsen weer in het vet en de hardloopschoenen te voorschijn gehaald worden. Een mooie gelegenheid om deel te nemen aan de clinic “lopen voor beginners”, die AVA`70 ook dit voorjaar wederom organiseert.
Bent je minimaal 18 jaar en heb je weinig tot geen hardloopervaring, dan is dit een mooie gelegenheid de stap te wagen en aan te sluiten bij deze cursus. Onder deskundige leiding wordt er gedurende 10 weken gewerkt aan de grondbeginselen van het hardlopen, waarbij naast het lopen ook aandacht wordt besteedt aan het schoeisel, de warming-up, lichaamshouding e.d.
De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 19 maart a.s. om 19.30 uur op de AVA`70-baan, Bredevoortsestraatweg 110a in Aalten.
Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 voor de gehele cursus en hierbij is inbegrepen:

* 10 trainingen
* koffie en thee na afloop in de kantine
* kleed- en douchegelegenheid
* evt. gratis deelname aan de Gerard Tebroke Memorialloop op 2 juni a.s.
Inschrijven kan ter plekke of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voorafgaand aan de cursus, wordt op zaterdagmiddag 17 maart a.s. een gratis introductiemiddag gegeven voor mogelijk belangstellenden. Deze proeftraining duurt een half uur en begint om 14.00 uur. Hiervoor dient men sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Na afloop is er de gelegenheid om wat te drinken, vragen te stellen en de mogelijkheid tot aanmelden voor de cursus.
Voor nadere informatie kan men terecht bij:

Johan Assink:   06-51785657 
Henk Mengers: 06-12152304