V
oetbalcoach Guus Hiddink, wielrenner Robert Gesink en atleet Gert-Jan Wassink hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn alle drie geboren en getogen in Varsseveld. De sportmannen tonen zich uitstekende ambassadeurs voor de Achterhoek in het algemeen en Varsseveld in het bijzonder!
Gert-Jan Wassink liep al enige tijd rond met plannen om in zijn geboortedorp een hardloopevenement op touw te zetten. In zijn sponsor Kramp vond hij al gauw een bondgenoot. In een later stadium kwamen daar de atletiekverenigingen AVA`70 uit Aalten en zijn eigen club ARGO uit Doetinchem bij. De organisatoren werkten achter de schermen de plannen verder uit en presenteerden onlangs het nieuws dat een nieuwe wedstrijd op de kalender kon worden gezet: DE KRAMPRUN.
De komende tijd zal er regelmatig informatie over dit evenement worden gepubliceerd.
Dit keer deel 7:

  
“AFTER-KRAMP RUN-PARTY”  
 
Uiteraard staan a.s. zaterdag 10 september de prestaties van de meer dan 500 (!) hardlopers en hardloopsters centraal tijdens de eerste editie van de Kramp Run. Voor de vele honderden atleten en atletes, van kinderen tot veteranen, zal het een ware belevenis te zijn om te finishen in het sfeervol ingerichte centrum van Varsseveld. Het publiek kan de deelnemers en deelneemsters meerdere malen van dichtbij langs zien komen. Maar er is meer dat de moeite waard is om het evenement te bezoeken, hetzij actief, dan wel passief. Voor en na de wedstrijden is er immers ook van alles te beleven. De prijsuitreiking van de Top Run zal zo spoedig mogelijk na de wedstrijd plaats vinden, waarbij het podium staat opgesteld voor het Borchuus, dat het kloppend hart is en dienst doet als ontvangstruimte, inschrijfbureau, perscentrum en EHBO-post. De winnaars en winnaressen zullen direct na de huldiging worden geïnterviewd door speaker Herman Weening. Er staat het beste wat Nederland op hardloopgebied te bieden heeft aan de start, dus topprestaties zijn een zekerheidje. Daarnaast zal voor en na de wedstrijd een DJ in de nabijheid van zalencentrum de Ploeg voor de nodige muzikale sfeer zorgen. Ook ”de Bloasköppe” zijn van de partij in het centrum van Varsseveld en als er een groep muzikaal talent is, die weet hoe je een feestje moet bouwen, dan is het dit dweilorkest wel. Direct na de TopRun zorgt café de Beugel voor livemuziek op het podium voor het (oude) gemeentehuis. Uiteraard is er in de genoemde horecagelegenheden volop de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te genieten van de eerste editie van dit hardloopevenement.
Reden genoeg dus, om de Kramp Run in Varsseveld te bezoeken!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN???