Vertrouwenscontactpersoon:

Arja te Brake
Haartsestraat 41-I
7121 CW  Aalten
(0543) 47 37 24
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenscontactpersoon Ava’70 

 

Sporten doe je voor je plezier, Ava'70 wil iedereen de mogelijkheid bieden te genieten van sport. Een vereniging waarin iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de sportcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen een actieve en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als een aantrekkelijke club.

De club hanteert gedragsregels, die iedereen kent en waaraan iedereen zich houdt.

 

  • Toon respect voor je; trainingsmaatjes, leiders/trainers
  • Spreek elkaar aan en accepteer dit van elkaar
  • Wees een voorbeeld voor anderen
  • Er wordt van je verwacht dat je;

- Niet vloekt

- Niet handtastelijk bent

- Niet discrimineert of intimideert

- Niet pest

- Geen vernielingen aanricht in de kleedkamer of elders op het terrein

- Geen agressief gedrag vertoont

- Na de training of wedstrijd je schoenen buiten schoonmaakt

- Na de training of wedstrijd je evt. gaat douchen

- Geen waardevolle spullen meeneemt naar trainingen of wedstrijden

- Je inzet voor je team, leider en trainer

 

Kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor het omkleden voor en na de wedstrijd of training. Kom niet aan andermans spullen in de kleedkamer en daar buiten.

 

Als je je niet aan bovenstaande regels houdt wordt er gepast opgetreden, afhankelijk van de aard van de gebeurtenis. Een tijdelijke schorsing is een mogelijkheid. In geval van vernielingen kun je denken aan het betalen van de aangerichte schade. Herhaaldelijk ongewenst gedrag wordt met de persoon in kwestie besproken, al dan niet in aanwezigheid van ouder/voogd. Bij kinderen t/m 12 jaar worden ouders altijd ingelicht. Kinderen v.a. 12 jaar mogen kiezen of ouders op de hoogte worden gesteld. De vcp kan e.v.t. advies vragen bij Veilig Thuis, wat te doen.

 

Atletiek is een individuele sport, maar trainingen of wedstrijden doe je samen met je trainingsmaatjes waarin er 1 altijd sneller of beter is dan de ander. Het trainen of het meedoen aan een wedstrijd doe je met z’n allen, dus wees samen blij en wees samen teleurgesteld als iets niet helemaal lekker loopt. Zorg vooral voor veel ‘atletiekplezier’ dan is het voor iedereen leuk!

 

Het bestuur en de Vertrouwenscontactpersoon van Ava ‘70 wil dat een ieder zich houdt aan de bovenstaande gedragsregels. Dat maakt dat Ava'70 een vereniging is, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

 

Natuurlijk kan het gebeuren dat (jeugd) leden zich even helemaal niet thuis voelen of met een probleem rondlopen. Hoe goed je dit ook probeert het te voorkomen.

Als je echt niet meer weet hoe het verder moet, kun je contact opnemen met de Vertrouwenscontactpersoon van Ava’70. Dit kan via mail of telefonisch.

De Vertrouwenscontactpersoon van Ava ’70 heeft een eigen functieprofiel, werkwijze en valt qua status binnen de vereniging onder het bestuur.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.