V
oetbalcoach Guus Hiddink, wielrenner Robert Gesink en atleet Gert-Jan Wassink hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn alle drie geboren en getogen in Varsseveld. De sportmannen tonen zich uitstekende ambassadeurs voor de Achterhoek in het algemeen en Varsseveld in het bijzonder!
Gert-Jan Wassink liep al enige tijd rond met plannen om in zijn geboortedorp een hardloopevenement op touw te zetten. In zijn sponsor Kramp vond hij al gauw een bondgenoot. In een later stadium kwamen daar de atletiekverenigingen AVA`70 uit Aalten en zijn eigen club ARGO uit Doetinchem bij. De organisatoren werkten achter de schermen de plannen verder uit en presenteerden onlangs het nieuws dat een nieuwe wedstrijd op de kalender kon worden gezet: DE KRAMPRUN.
De komende tijd zal er regelmatig informatie over dit evenement worden gepubliceerd.
Dit keer deel 6:

  
“DE SPONSORING VAN DE KRAMP RUN”  
 
Bij het organiseren van een hardloopwedstrijd komt altijd erg veel kijken. Het verkrijgen van de nodige vergunningen, het promoten van het evenement, het regelen van accommodaties, het zoeken van tientallen vrijwilligers….. het zijn slechts enkele van de zaken, die in het draaiboek staan vermeld. Behalve het feit, dat deze werkzaamheden de nodige tijd en inspanning vragen, speelt ook de financiële kant van het verhaal een belangrijke rol. De organisatie van de Kramp Run is erg blij dat het is gelukt, een aantal bedrijven enthousiast te maken, om het evenement te sponsoren. Zodoende is er een stevige basis gelegd, voor de eerste editie van de Kramp Run.
We stellen de sponsors graag aan u voor: