En weer heeft AVA`70 er een prachtig evenement bij…..

Met het doel om geld bij elkaar te (hard)lopen, om de kosten te dekken van het bijna wereldberoemde T &F-kamp, staken een handvol jeugdleden de koppen bij elkaar. Het moest iets groots en bijzonders worden, zo was de insteek. Een avondje brainstormen leverde de Track & Fieldcross op, een hardloopwedstrijd op bekend terrein, namelijk de Ringkamp. Met tomeloze inzet en een enorme brok enthousiasme werd er dag en nacht gewerkt aan het programma. We zijn nu 216 facebookberichten en 688 tweets verder en het belooft komende zaterdag een waar circus te gaan worden, met sport en entertainment van de bovenste plank.

De komende dagen gaan we voorbeschouwen op de eerste editie van de Track &Fieldcross, die zomaar wel eens uit kunnen gaan groeien tot een heuse voorjaarsklassieker in de regionale loopwereld! 

Aflevering 4: De sponsors 

Wat we in alle hectiek bijna zouden vergeten is het feit, dat het de organisatie van de Track & Fieldcross te doen is, om geld bijeen te lopen voor het trainingskamp dat ze in mei beleggen in Duitsland.

Het T & F-comité koos voor de wijze strategie, dat sponsors een geweldige bijdrage kunnen leveren. Alle registers werden open getrokken en een giga-lijst van bedrijven en instellingen werd warm gemaakt voor het sportieve feestje van komende zaterdag. De organisatie wil de onderstaande bedrijven enorm bedanken voor hun spontane bijdrage, in welke vorm dan ook, aan de 1e Track & Fieldcross: 

Hoofdsponsors:

 • Spar Jos Luiten – Sponsort onze startnummers. Daarnaast sponsort Jos de prijzen voor de nummers 1,2,3 en drie (zowel jongens als meisjes) bij de Spar Run 1 km en de Spar Run 2 km.
 • Lex Laufexperte Björn Weier – Sponsor en naamgever van de 5 kilometer. Hij stelt voor de eerste dame en heer een paar Brooks hardloopschoenen ter beschikking. Daarnaast krijgen de nummers 2 en 3 respectievelijk 40 en 20 euro korting in de sportwinkel. Alsof dat nog niet genoeg is geeft Björn alle lopers een goodiebag cadeau. Sponsor startdoek.
 • Fiat Winkelhorst – Naamgever en sponsor van de sprintcross. De winnaars mogen een weekend lang rondrijden in de nieuwste Fiat 500. De nummers 2 en 3 krijgen een gratis autowasbeurt op zaterdag cadeau.
Standhouders / marktkraampjes:
 • Crossfit Oost – Is aanwezig met een stand. Tijdens de wedstrijden kunnen atleten/toeschouwers meedoen aan een ‘workout’. De dame en heer die deze ‘workout’ het snelst doen, winnen een maand lang gratis crossfit bij Crossfit Oost.
 • Jeroen Reintjes Sport: - Jeroen is aanwezig met een kraampje. Hij geeft uitleg over zijn vakgebied. Daarnaast verzorgt Jeroen op de vooravond van de wedstrijd een presentatie samen met Mark te Brake. 
 • Lex Laufexperte Björn Weier / Brooks -  Zij hebben een marktkraam met sportschoenen/kleding.
 • Survivalmaterialen - Komen met een kar wagen met – je zult het niet geloven – survivalmaterialen.
 • RunBun – T&F-lid en bakker Lars Hoogerbrug verkoopt zijn immens populaire broodje
 Overige sponsoren:
 • Bert Stoltenborg (IPSIS Acoustics) – Sponsort de muziekinstallatie
 • OWM  verzekering – Sponsor startboog
 • Taxibedrijf DItax Dinxperlo – Geeft korting op onze reissom.
 • AVA’70 – Stelt alle “wedstrijdmaterialen”  ter beschikking
 • EHBO – Komt gratis.