Voor alle Heren A, B en C groep

Het is een algemeen gegeven dat voor de senioren van Ava’70 de A van atletiek net zo goed vervangen kan worden door de L van loop. Maar…. hier wil een groepje jonge ambitieuze senioren wat aan doen. Het wordt namelijk de hoogste tijd om de A weer nieuw leven int te blazen Onder het genot van een ijskoud biertje werd er tijdens de kermis van 2012 het geniale plan gesmeed om mee te doen aan de seniorencompetitie! 

Competitie He?? Wat?? Vertel!! 

De competitie bestaat uit drie wedstrijden die tijdens de lentemaanden op zondag worden afgelegd. Op alle disciplines,uit de door ons zo geliefde sport, wordt er door verschillende verenigingen uit de regio tegen elkaar gestreden. Dus niet alleen op een 1500 meter of een 5 km, neen, ook hink-stap-springen, polsstokhoogspringen, discuswerpen en een 3000 meter steeplechase staan er op het menu. Is dat niet fantastisch?? Ik dacht het wel! Het is de bedoeling dat wij als vereniging op ieder atletieknummer minstens één deelnemer inzetten. Twee of drie atleten per onderdeel is (op de meeste onderdelen) ook mogelijk. Iedereen mag aan twee individuele nummers meedoen. Daarnaast is er nog een estafette, hier hebben we een team van vier atleten voor nodig, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. De eerste confrontatie met onze concurrerende verenigingen staat voor 21 april op het programma. En het decor voor deze wedstrijd is werkelijk fantastisch!  In het FBK stadion (Hengelo), vernoemd naar Fanny Blankers Koen, trappen wij de competitie af. Fanny Blankers koen is die vrouw…. Nou laat maar, als je niet weet wie dat is, mag je überhaupt niet meedoen.  

Geef je op! 

Voel jij je geroepen om deel uit te maken van het Ava’70 heren competitieteam, meld je dan aan! Want, om er even een cliché doorheen te gooien, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Of je nou oud, jong, dik, dun, lenig of kreupel bent, dat maakt helemaal niks uit. Het enige wat je moet kunnen is staand plassen zonder je broek nat te maken. En o ja, bijna vergeten, mochten er ook nog vrouwen zijn die zich willen aanmelden, daar kan ik  heel kort over zijn: Pech gehad!! 

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de Social Media freaks ben ik ook op Twitter of Facebook te bereiken. 

A-JUNIOREN MOGEN ZICH OOK AANMELDEN 

De onderstreepte onderdelen staan op zondag 21 april op het programma:

De overige twee wedstrijden worden gehouden op 2 en 16 juni 

100m - 200m - 400m - 800m - 1500m - 5000m

110mh - 400mh - 3000 steeple

Hoog - ver - Polstokhoogspringen (deelname op eigen risico) - Hinkstapspringen

kogel - speer - discus 

4 x 100 m estafette - Zweedse estafette (100m - 200m - 300m - 400m)