Onderdeel van het gezellige oudejaarsspektakel bij AVA`70 vormt dit jaar een heuse VEILING. De eerste topstukken zijn inmiddels aangeboden en opgeborgen in de kluis. De aangestelde veilingmeester deze middag is er één die de klappen van de zweep kent en een schat aan ervaring heeft. De Heelwegse topper Dirk Vreman is al volop in training en heeft de hamer al in de meubellak gezet. De praatgrage gigant van de B-selectie  is zich al aan het verdiepen in de mogelijke emotionele en economisch werkelijke getaxeerde waarde van de te veilen waar, dus aan kennis geen gebrek. Vanaf vandaag zullen de reeds beschikbaar gestelde veilingitems op de site worden getoond en zal het ongetwijfeld onrustig worden bij de werkelijke liefhebbers. 

VEILINGSTUK 1 :  GESIGNEERD WEDSTRIJDSINGLET VAN WILSON KIPSANG

De 32-jarige Keniaanse lange afstandloper, Wilson Kipsang, pakte in 2013 bij de marathon van Berlijn de overwinning in een wereldrecordtijd van 2 uur, 3 minuten en 23 seconden.
Dit bijzondere veilingitem is aangeboden door Gerard van de Veen, atletenmanager van Volare Sport, dat diverse wereldtoppers begeleidt.

VEILINGSTUK 2:  GOODYBAG VAN DE ZEVENHEUVELENLOOP

Dit veilingstuk bestaat uit:

  • een Asics-tas
  • een boek van Abdelkader Benali, getiteld “de 7 van Nijmegen”
  • een damesshirt
  • een herenshirt 
Oud-lid van AVA`70 en tegenwoordig directeur van de Zevenheuvelenloop, Ronald Veerbeek, heeft dit veilingitem beschikbaar gesteld.

Het is overigens nog mogelijk om veilingstukken beschikbaar te stellen of een dienst, dan wel activiteit aan te bieden, dat geveild kan worden. Daarbij heeft de keuringsdienst enkele selectiecriteria opgesteld, maar er is veel mogelijk……….   

Wanneer men niet in de gelegenheid is, om bij de veiling op zondagmiddag 28 december a.s. aanwezig te zijn, maar wel interesse heeft in het singlet, bestaat er de mogelijkheid om nu al een bod uit te brengen. Stuur een mail met daarin het item waarop je wilt bieden met het geboden bedrag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het uitgebrachte bod wordt door de veilingmeester meegenomen tijdens de biedingen in de zaal. 

Het is overigens nog mogelijk om veilingstukken beschikbaar te stellen of een dienst, dan wel activiteit aan te bieden, dat geveild kan worden. Daarbij heeft de keuringsdienst enkele selectiecriteria opgesteld, maar er is veel mogelijk………. 

Het beloofd op zondag 28 december een bijzonder plezante middag te worden in het clubhuis van AVA`70. De poort gaat om 15.00 uur open en een half uurtje later gaat het spektakel van start!