“UNMUNDIG BEDANKT!!”

 

WOW…. wat een prachtige 21e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop hebben we achter de rug!

De kruitdampen zijn inmiddels al weer opgetrokken, maar wat hebben we als organisatie mogen genieten van een schitterende AVA`70-activiteit. De afgelopen weken hebben we erg veel positieve reacties mogen ontvangen over het grootste hardloopevenement van Aalten. Van deelnemers, sponsors, ouders, medewerkers en mensen die aan de kant stonden te kijken.

Als organisatie zijn we ons bewust, dat de GTM-Loop drijft op de inzet van veel, heel veel vrijwilligers. Voor, tijdens en na de wedstrijd kunnen we altijd een beroep doen op tientallen clubhelden. Maar ook vrijwilligers die geen lid zijn van AVA`70, maar de club een warm hart toedragen, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het volledig slagen van de GTM-Loop. 

Natuurlijk zijn er ook wel wat dingen minder goed verlopen of had het organisatorisch beter gekund. Daar zijn we eerlijk in en willen we de ogen ook niet voor sluiten, dus kom maar op met de verbeterpunten…..

Met elkaar hebben we een prachtige wedstrijd georganiseerd, waar vele honderden deelnemers en rijen dik publiek ontzettend veel plezier aan hebben beleefd. Aalten staat weer vetgedrukt op de hardloopkaart en daar mogen we met zijn allen best een beetje trots op zijn.

Tegen alle vrijwilligers willen we dan ook zeggen “Unmundig bedankt  en hopelijk tot volgend jaar!”

Schrijf maar vast in je agenda: 22e editie van de GTM-Loop vindt plaats op zaterdag 18 mei 2024.

Mogen we ook dan weer op je rekenen?