10 kilometer Ducona Run

Sta jij zaterdag in hetzelfde startvak als de beste topatleten van Nederland? Het kan bij de Ducona 10 kilometerrun tijdens de GTM-Loop in Aalten.

Om 19.15 uur klinkt het startschot van deze run voor wedstrijdatleten en recreanten. De deelnemers leggen 5 ronden af en komen dan ook 5 keer over de Markt. Het parcours is pittig door de hoogteverschillen en het nodige bochtwerk. Toch is het wel een heel erg snel traject gezien de ijzersterke tijden die er vorig jaar gelopen zijn.

De organisatie, in de persoon van Tim te Brake, is het wederom gelukt om een sterk startveld te kunnen presenteren en hoopt dat de atleten en atletes het publiek een prachtig stukje atletiek zullen laten zien.

Op de deelnemerslijst pronken bij de Heren de namen van de nationale toplopers Björn Koreman, Luuk Maas, Frank Futselaar, Rik Goethals en Gert-Jan Wassink. Ook regionale klasbakken als Jeroen Reintjes, Jordy Kloet, Rick Heutinck, Luuk Nusselder en Aaltenaar Mark te Brake  zullen alles uit de kast halen om er een mooie strijd van te maken.

Bij de Dames behoren  Yasmine Hillebrink, Saskia Weinans, Maartje Kusters en Jana Groß-Hardt tot de favorieten.

Ga de uitdaging aan en schrijf je vandaag nog in op de site www.gerardtebrokeloop.nl of www.ava70.nl