Elk jaar wordt er vooraf een groepsfoto gemaakt.. 

Op vrijdag 27 december a.s. vindt de 12e editie plaats van de Late Kerst, Vroege Nieuwjaarsloop. De traditionele hardloopactiviteit vormt jaarlijks een sportief breekpunt tussen de verschillende Feestdagen, waarbij de nodige calorieën naar binnen worden gewerkt en de passiviteit vaak zegeviert.

Dit jaar zijn de start en de finish bij de Schoppe, de horecagelegenheid van vakantiepark de Twee Bruggen. Er wordt een mooi en afwisselend parcours gelopen door het mooie buitengebied van Corle. Er zijn 2 afstanden, namelijk 11 en ruim 14 kilometer en de snelheid waarin wordt gelopen zal de rond de 6,00 en 6,20 minuten per kilometer liggen. De eerste 9 à 10 kilometer blijft de groep bij elkaar, waarna een afsplitsing volgt.

We starten om 10.00 uur bij restaurant de Schoppe, Meenkmolenweg 23, 7109 AH Winterswijk (Miste). Na afloop is er de gelegenheid om koffie of thee te drinken. Neem hiervoor wat klein geld mee.

Geef je snel op en geniet van dit mooie tussendoortje….

 Opgave: www.geertwevers.blogspot.com

Om deel te nemen aan de Late Kerst, Vroege Nieuwjaarsloop 2019, hoef je geen lid te zijn van AVA`70, dus iedereen is welkom!!!