Door het succes van de dependance van Fysio Oude IJsselstreek bij atletiekvereniging AVA 70 werd het tijd voor de nieuwe stap. Een nieuwe en beter passende naam op dezelfde mooie locatie. Vanaf 1 januari 2022 is de dependance bij AVA'70 in Aalten verdergegaan onder de naam Fysio Aalten.  We danken de patiënten voor het vertrouwen in onze zorg van de afgelopen twee jaar en staan vanaf nu klaar voor de best mogelijke fysiotherapeutische zorg

Iedere therapeut heeft zijn eigen beroepsinhoudelijke specialisatie en bijzonder aandachtsgebied. Op deze wijze hopen we elke patiënt de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Bij Fysio Aalten kan er gebruikt worden gemaakt van algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, pre- of postoperatieve revalidatie, revalidatie na Covid 19 en leefstijlcoaching. Volg ons op de sociale mediakanalen om alle ontwikkelingen op deze locatie te kunnen volgen.

Instagram: @fysioaalten
Facebook: @fysioaalten1
Website: www.fysioaalten.nl

Voor de behandeling van (sport) orthopedische klachten, training gerelateerde problematiek of gezonde leefstijl.

Daarnaast is er elke dinsdagavond van 17.30-18.00 uur een vrijblijvend inloopspreekuur voor leden van AVA'70. Tijdens dit inloopspreekuur worden jouw klachten kort gescreend om duidelijk te krijgen wat de beste vervolg stappen zijn om een 'echte' blessure te voorkomen of om een blessure te laten herstellen. Vooraf even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kies voor de beste zorg. Kies voor Fysio Aalten.

0543 724 725
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.