Uitnodiging: Workshop “Sportrepen maken ” voor leden AVA’70

Op dinsdag 10 januari organiseren wij; Mariska Dute, sportdiëtist (www.mariskadute.nl) en Denise van der Donk, BGN-gewichtsconsulent (www.ikkanhetaan.nl) een leerzame, voedzame en ongetwijfeld gezellige workshop: “Sportrepen maken.”

Hierbij krijg je antwoord op de vragen wat een gezonde sportreep is, wat is het verschil tussen verschillende soorten sportrepen en hoe kun je deze repen het beste gebruiken kunt. Zelf sportrepen maken is eenvoudiger dan menigeen denkt en dat willen we jullie laten ervaren tijdens deze workshop. Het is gezonder, goedkoper en er worden “normale” producten uit de supermarkt gebruikt.

Benieuwd naar je huidige lichaamssamenstelling? Tijdens deze workshop kun je tevens gebruik maken van een meet- en weegmoment waarbij naast je gewicht ook je BMR, visceraal vet, vochtpercentage, spiermassa, botmassa, daadwerkelijke leeftijd en vetpercentage gemeten wordt. 

Onderwerpen tijdens deze workshop

  • Korte uitleg en de functie van de belangrijkste macro- en microvoedingsstoffen als koolhydraten, eiwit, vet, vitaminen en mineralen bij sport en wat de link is met het maken van sportrepen.
  •  Uitleg receptuur van de producten (sportrepen) die gemaakt worden tijdens de workshop.
  • Bereiden van de diverse sportrepen incl. proeven.
  • Aan het einde van de workshop kun je de zelfgemaakte repen mee naar huis nemen, mocht er nog iets overgebleven zijn…

Praktische info

-       Na afloop ontvang je recepten met informatie uit de workshop om thuis nogmaals de repen te kunnen maken. Per reep is ook terug te lezen wat de voedingswaarde is. Tip: Neem een bewaarbakje mee!

-       20.15 – 22.00 uur: Sportrepen maken, inclusief mogelijkheid tot persoonlijk meet- en weegmoment. Locatie: Kantine AVA’70

-          Ben je niet in de gelegenheid om 10 januari hierbij aanwezig te zijn? Wij hebben meerdere leuke workshops in de planning, houdt de website in de gaten voor meer info!

Aanmelden en kosten

Er is plek voor max. 15 personen. De kosten bedragen € 15,- p.p. Mocht er onverhoopt geen plek meer zijn, dan organiseren wij een tweede avond. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-13035818. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 januari en is definitief als betaling is voldaan op bankrek.nummer: NL02RABO0188210865 t.n.v. D.J.F. van der Donk o.v.v. “Sportrepen maken.”