HEEL AVA`70 BAKT……..

 

Dat AVA`70 bulkt van de hardlooptalenten  in alle soorten en maten is natuurlijk in de hele regio zo langzamerhand wel bekend. Overal worden prijzen in de wacht gesleept en ziet men de gele brigade maar al te graag komen.

Wat veel minder bekend blijkt te zijn, is het feit dat er ook geweldige bakkers en baksters bijzitten. Appeltaarten, tulbanden, een vruchtenkoek, arretjescake.. vele lekkernijen weten de AVA`70-leden te produceren. Niet zelden gebeurt het dan ook, dat er in het clubhuis een heerlijke geur van een smakelijk topproduct is waar te nemen en dat het na de training smikkelen en smullen geblazen is.
De organisatie van het Foute Prijzenfestival daagt de baktalenten uit om in actie te komen en wat lekkers te produceren. Tijdens het Foute prijzenfestival zal vervolgens niemand minder dan Dirk Vreman in actie komen om de creatieve topproducten te gaan veilen. De immens populaire spreekstalmeester uit de Heelweg is zelf een fijnproever van echte delicatesse en is dan ook meer dan deskundig. De ervaring heeft geleerd dat het wel eens een geweldig hilarisch gebeuren zou kunnen worden, zeker nu deze sympathieke loop-ster sinds enkele weken is toegetreden tot  de A-groep. Naar zijn eigen zeggen heeft de tripple-A-status , die Dirk nu bezit, een enorme invloed gehad op zijn marktwaarde en hem gestimuleerd om zich nog beter voor te bereiden, dan we normaliter gewend zijn. 

Het programmaonderdeel “heel AVA`70 bakt” zou zo maar eens een blijvertje kunnen worden bij het jaarlijkse spektakel tussen Kerst en Oud en Nieuw.
De bakproducten zullen voor de veiling getoetst worden door de keuringsdienst van Waren, maar gezien de kwaliteiten van de verschillende bakker en baksters, zal dat geen enkel probleem opleveren.
De lekkernijen kunnen op 27 december a.s. vanaf 14.30 uur in geleverd worden bij de organisatie!  

We roepen dan ook alle keukentalenten op om iets lekkers in elkaar te flanzen. De organisatie is enorm benieuwd naar de bakresultaten, die vervolgens door Vreman geveild zullen gaan worden!