Het zijn bijzondere tijden…..

Het Coronavirus heeft de wereld in een wurggreep, waarbij het maatschappelijke-, sociale en sportieve leven vrijwel volledig stil is komen te staan. Ook bij AVA`70 is iedereen op zichzelf aangewezen en worden de sterke onderlinge banden voornamelijk onderhouden via social media.

De redactie van de Sprint zat natuurlijk ook wel een beetje met de handen in het haar. Wel verschijnen, niet verschijnen? Laten bezorgen?

De keuze is uiteindelijk gemaakt om het clubblad deze keer digitaal naar leden en sponsors toe te zenden. Dit in de wetenschap, dat waarschijnlijk niet iedereen bereikt zal worden, het emailbestand niet up-to-date is en mogelijk mensen toch liever een papieren variant ontvangen.

Er zijn echter ook zeker een aantal voordelen. Zo kunnen we de foto`s in kleur aanbieden en dat is natuurlijk een groot winstpunt. Daarnaast is het in het kader van duurzaamheid een verantwoorde wijze van informatiedeling. Tenslotte betekent de digitale wijze een grote besparing in de kosten en ook dit is een belangrijke factor in deze tijd.

We zijn uiteraard benieuwd naar jullie mening, zowel positief als negatief.

Graag ontvangen we reacties op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Sprint zal in de komende dagen worden toegezonden. Heb je op 10 april a.s. nog geen digitale Sprint ontvangen? download hem hier.

De redactie van de Sprint wenst je alvast veel leesplezier!

Jan Meerdink (lay-out)
Veronique Schulingkamp
Frank Roos

Virtuele GTM Loop

                                     
   
                                                                                                                                                          
 

Hoofdsponsor AVA'70

Zoeken