Ook het tweede rondje door de wijken, speciaal in het leven geroepen voor de langslapers, leverde nog voldoende exemplaren op. Ook de opruimwerkzaamheden in het altijd gezellige Bredevoort verliepen vrijwel vlekkeloos. Net na de middag bleek het meeste sjouwwerk gedaan en kon de eerste balans worden opgemaakt. Maar niet voordat in het clubhuis kon worden genoten van de overheerlijke lunch, bestaande uit soep, broodjes, koffie en chocomelk. Het cateringteam, bestaande uit Rolien Bosman en Veronique Schulingkamp had alle registers losgetrokken om het hongerige peloton sjouwers met een volle maag naar huis te laten gaan. Gerben Duenk nam intussen nog een keer contact op met het kerstboomverzamelpunt, waar de directeur ter plaatse wist te melden, dat AVA`70 het oude record had verpulverd en had gebracht op 1608 verzamelde kerstbomen. Omdat de gemeente Aalten had besloten dat de opbrengst per boom best iets omhoog kon, levert de inzameling  de club maar liefst 1200 euro op. Een gedeelte van de opbrengst zal worden geschonken aan de jeugdkampen van de T- en F-selectie en team Happy Code. Daarnaast zal het restant worden gestort in de jubileumpot, want AVA`70 bestaat in 2020 immers 50 jaar.

De organisatie bedankt allereerst natuurlijk het peloton AVA`70-leden voor de geweldige bijdrage bij het razen van de kerstbomen. De sfeer was uitstekend en de prima samenwerking heeft er mede voor gezorgd dat de klus snel was geklaard. Dan natuurlijk ook nog een woord van dank voor de uitstekende catering van de dag. De koffie, thee, soep en broodjes vormden de juiste doping voor het leveren van de topprestatie.

Last but not least een woord van dank aan de ruim 1600 sponsors, die hun kerstboom schonken aan AVA`70 en daarmee een hele mooie bijdrage leverden aan onze clubkas!

De Twee Bruggenloop

                                     
 
                                                                                                                                                           
 

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken