Een vooraanstaand  ARGO-lid kon het na afloop van de 7e editie van de Twee Bruggenloop feitelijk niet treffender zeggen: “Het was weer een prachtige wedstrijd vanavond, maar ik wordt wel een beetje gek van al die geelhemden!” Lachend vertrok de sympathieke hardloper huiswaarts, nadat ik hem bedankt had voor dit compliment.

Maar gelijk had hij natuurlijk wel. Heel erg veel clubgenoten kwamen in actie bij de afsluitende etappe van de serie van 4 zomeravondlopen. Het werd een groot succes met een deelname, die de grens van de 500 ver voorbij ging.

Een geweldige pluim voor de:

PARCOURSBOUWERS,
SECRETARESSES,
WATERDRAGERS,
MEDAILLE-UITDELERS,
STARTNUMMERUITDELERS,
VOOR- EN ACHTERFIETSERS,
EHBO`ERS,
VERKEERSREGELAARS,
MEESCHRIJVERS,
JURYLEDEN,
ROUTE-UITZETTERS,
TIJDREGISTRATIE-BOBO`S,
INSCHRIJFDAMES,
SPONTANE HELPERS,
EN NATUURLIJK ALLE DEELNEMERS… 

AVA`70 heeft zich tijdens de Twee Bruggenloop weer van haar allerbeste kant laten zien. Naast de deelname van vele tientallen leden is de inzet van alle vrijwilligers bij dergelijke activiteiten de grote kracht van de vereniging!

Dit blijft zeker niet onopgemerkt. Ook de medewerkers van vakantiepark de Twee Bruggen was lovend over het verloop van de wedstrijd, maar zeker ook over de enorme dosis energie die er door AVA`70 wordt gestoken in het evenement. Ze hebben dan ook aangegeven, graag met ons verder te willen gaan en we nemen deze uitdaging graag aan.

Daarom…

 8e editie van de Twee Bruggenloop:  dinsdag 20 augustus 2019!