RABOBANK COOPERATIEFONDS NIEUWSFLITS

 

 WE ZIJN ER (BIJNA) KLAAR VOOR……. 

Maandag 12 november a.s. vindt in zalencentrum Schepersveld de ledenvergadering van de Rabobank plaats. Voor AVA`70 is met name het programma-onderdeel van het Coöperatiefonds van belang. Onze club behoort immers tot de 5 genomineerden, die een project hebben ingediend voor financiële ondersteuning. Elke vereniging of instantie krijgt 6 minuten de gelegenheid om het project aan de leden in de zaal te presenteren. 

Achter de schermen zijn een aantal mensen bezig geweest met de presentatie van het project, dat AVA`70 heeft ingediend. Het gaat om de inrichting van de multifunctionele ruimte in het nieuwe clubgebouw. Er wordt tijdens de presentatie aandacht gevraagd voor het financieren van de diverse faciliteiten, die vooral gericht zijn op activiteiten voor de jeugdleden. 

We hebben intussen begrepen, dat AVA`70 kan rekenen op de steun van een flinke groep leden, die tevens de mogelijkheid hebben om hun stem uit te brengen op het project. De winnaar van de hoofdprijs is het project, dat de meeste stemmen weet te behalen. Dus, hoe meer leden er zijn, des te groter is de kans… 

Degene die zich heeft opgegeven krijgt op vertoon van het toegangsbewijs bij de ingang een stemkaart. Belangrijk is wel, dat men uiterlijk om 20.00 uur aanwezig is, want daarna gaan de deuren dicht en begint de avond.

We hopen dat veel AVA`70-leden maandag aanwezig te zijn om het ingediende project te steunen met hun stem.

We rekenen op jullie komst! 

Mocht iemand nog vragen hebben?

Neem contact op met Evelien Hillen of Frank Roos