AVA`70 FINALIST NUON CLUBCOMPTITIE 
 
      

Het project waarmee AVA`70 meedingt naar de hoofdprijs bij de Nuon Clubcompetitie mag zich verheugen heeft al heel, heel veel stemmen opgeleverd. Afgelopen donderdag werd er een voorlopige tussenstand bekend gemaakt en daaruit bleek, dat AVA`70 een plek in de Top 9 heeft weten te scoren. Maar…de verschillen bleken erg, dus wordt er momenteel een geweldige eindsprint ingezet!

Inmiddels wordt er niet alleen in de regio op AVA`70 gestemd. Berichten vanuit Amerika, Vietnam, Australië, Sri Lanka en andere uithoeken geven aan, dat AVA`70 daar inmiddels ook stemmen heeft weten te vergaren.

Maar ook hier gaat het werven van stemmen volop door en is de chaos compleet:

  •  Hans Prinsen is geweldig actief op Facebook en Twitter en de berichten breiden zich als een olievlek uit.
  • Junior Job Ligterink heeft een grote reputatie als het gaat om het werven van stemmen in Barlo en omgeving. Hij is in deze contreien actief.
  • Lianne ter Haar (Trompstraat), Annet Beckers (Molenkamp), Dick Lubbers (kleine Maote, Slaa), Aukje Lammers (Keizersweg), Joke Balke (Grote Maote), Joppe Roos (Sniedersweide) en Lisa te Molder en ouders (Zieuwent) zijn met een pakket flyers op pad om hun buurtgenoten over te halen op AVA`70.
  • Diverse leden, andere verenigingen en clubs laten weten te stemmen en actief te werven in hun netwerk.

 Kortom, er wordt keihard gelobbyd door velen die AVA`70 een warm hart toe dragen. 

WAAR EEN KLEINE CLUB, GROOT IN KAN ZIJN!!!!

 (P.S. Stemmen kan nog tot dinsdagavond 15 november a.s., 23.59 uur.)