Op zaterdag 1 en zondag 2 november jl. vonden er bij Intratuin Bredevoort de jaarlijkse Family-dagen plaats. In het groene warenhuis vonden tal van activiteiten plaats en bood zodoende voor elk wat wils. Nu is de Intratuin al vele jaren hoofdsponsor van AVA`70 en eigenaar Willy Heinen bood de vereniging dan ook de mogelijkheid om de clubkas te spekken met het beheren van de koffiehoek. De laatste jaren is dit al vaker geregeld en met succes. “Leading-lady” Ingrid van Zolingen nam de organisatie op zich en formeerde een team van vrijwilligers, om gedurende beide dagen koffie en thee te schenken. Daarnaast werden er ook nog een aantal heren ingezet, om de regeling van het verkeer in goede banen te leiden. 

Het werden twee gezellige dagen, waar AVA`70 zich van haar meest gastvrije kant kon laten zien. Natuurlijk kwam Willy Heinen met enige regelmaat op de koffie en de samenwerking verliep supergoed. De firma Beukenhorst leverde de koffie en dat is voor AVA`70 vertrouwd, want ook in het clubhuis gebruiken we de bonen van dit bedrijf. Natuurlijk kregen de bezoekers ook een koekje bij de koffie en thee en deze lekkernij was een gift van Mazda Winkelhorst.

Uiteindelijk leverden de dagen het prachtige bedrag van € 450,00 op. Daarnaast gingen de Dames nog even shoppen en de inhoud van de winkelwagen werd door Willy Heinen gesponsord. 
Al met al kan gesteld worden, dat door de inzet van een enthousiaste groep leden, de enorme gastvrijheid van hoofdsponsor Intratuin Bredevoort en de bijdrage van Beukenhorst Koffie en Mazda Winkelhorst, AVA`70 een prachtige buit in de wacht heeft weten te slepen!