Hallo AVA-lid/leden,

Sinds november 2016 heeft AVA’70 voor de jeugd een concept, een team, dat activiteiten organiseert om het groepsgevoel te vergroten en “het samen activiteiten doen” leuk te maken. Dit team, voor de C/D junioren, heet Happy Code. Team Happy Code zet laagdrempelige activiteiten op, zodat C/D junioren samen een leuke tijd hebben.

Nu hebben wij al een After X-mass Diner gehad, hebben een Nighttrail gedaan, en nu zijn we op het idee gekomen om naar Texel te gaan.

De voorbereidingen zijn in volle gang en over krap 2,5 maand zitten we al op dit prachtige eiland aan de Noordzee. Maar daar is natuurlijk geld voor nodig…

En dat geld is nodig om overnachtingen te betalen, voor eten en drinken, en natuurlijk niet te vergeten, het vervoer en de overtocht.

Om het bedrag zo ver mogelijk omlaag te halen zijn we wat acties gestart. Zo zijn we druk bezig om zelfgemaakte cupcakes te verkopen, die overigens te koop zijn in de kantine ( €10 per doosje, 1 doosje is 6 stuks), maar we gaan ook auto’s wassen.

Op 17 juni wordt de parkeerplaats van AVA’70 omgebouwd tot de gezelligste wasstraat van Nederland. We hebben een aantal tarieven bedacht:

  1. CarWash Standard: €5,-
  2. CarWash Special: €8,- (+ gratis bakje koffie en uitgebreide wasbeurt op ons speciale PRIVÉTERREIN)
  3. BikeWash: €2,- (Ook dat kan bij AVA’70)

The Official Beukenhorst Coffee: €1,- (Voor tijdens het wachten of na het wassen, is altijd lekker)

Dus als u op 17 juni a.s. een gaatje in uw schema heeft, of een tijdje vrij… Kom dat gezellig bij onze CarWash langs, voor een auto die lijkt of die nieuw is! 

Het kan natuurlijk ook als Vaderdag cadeau ;-).. ook leuk! 

Dus hopelijk tot ziens op 17 juni bij ons prachtige clubgebouw!

 

Team Happy Code