Vijf medailles bij de Gelderse Overijsselse Cross kampioenschappen in Epe.

Op een zwaar parcours met veel spek gladde paden en veel sneeuw met ijzel heeft de junioren groep van Ava’70 een fantastisch Kampioenschap gelopen. Zo tellen we even op…Derde plaats voor Linde Klein Nibbelink junioren B 3500. Michiel Wellink ook op dreef bij de junioren C op de 3500 meter, mooie derde plek. En Tim te Brake bij heren korte cross 2500 een bronzen medaille. Bij de Junioren B won Tim Mengerink met zeer ruime voorsprong. Bij de heren 10 kilometer liep Mark te Brake een hele sterke race en eindigde op de tweede plaats. Ook goede prestaties van de 5 andere deelnemers. Erwin Wamelink is weer back on track Stan Prinsen liep naar een 5 e plaats op de korte cross. Sam ter Haar liep een sterke 1e kilometer ;-) . Bjorn Rossel en Mees Prinsen 7 en 8e plaats. Al met al een vruchtbaar Kampioenschap voor Ava’70!

Meer nieuws en foto's op AVA'70 Track and Field Facebook. Check it right now wink