Brrr, de winter komt er weer aan.
Atleten zijn natuurlijk geen watjes, we kunnen ook in de wintermaanden best buiten trainen.
Nou, dat blijven we op de zaterdagen ook gewoon doen.
Maar omdat de mogelijkheden om buiten op de baan te trainen in de winter vaak heel erg beperkt zijn (gladde aanlopen ver en hoog, kogels die aan je vingers vast vriezen enz)  gaan we ook 1 x per week in een gymzaal trainen., zodat we ook in de winter lekker kunnen blijven springen en werpen. Dat zijn de trainingen op de woensdagavond en voor sommige groepen op de donderdagavond.
Op de baan kunnen we met 2 of zelfs 3 groepen tegelijk trainen maar in de zaal kan dat natuurlijk niet, daarom zijn in de winter ook de trainingstijden iets anders dan in de zomer.
Ook zijn er weer veel nieuwe kinderen lid geworden van AVA en jullie worden ouder en dat betekent voor sommigen dat je nu geen pupil meer bent maar junior en dus naar een andere groep gaat.

In deze brief kun je lezen in welke groep jij zit en wanneer je training hebt. Kun je een keer niet, dan vinden wij het fijn dat je dit dan even bij je trainer meldt middels een sms of mailtje. Zeker wanneer je ziek of geblesseerd bent en je wat langer niet komt vinden wij het prettig als je ons even op de hoogte stelt.
De tel nrs en emailadressen van alle trainers staan in dit boekje.

De zaaltrainingen beginnen dit jaar vanaf woensdag 7 en donderdag 8 november
Link naar Schema