Met een recordaantal van ruim 650 deelnemers, een schitterende hardlooparena, veel publiek en geweldige prestaties was de 18e editie van de GTM-Loop er eentje om in te lijsten. Als organisatie hebben we de afgelopen week veel positieve reacties mogen ontvangen, maar ook tips en verbeterpunten. Daar zijn we uiteraard blij mee….

Het organiseren van een dergelijk grootschalig evenement is alleen mogelijk, als je de beschikking hebt over een peloton vrijwilligers. In de aanloop naar de wedstrijddag, tijdens het evenement, maar zeker ook na afloop. Bij AVA`70 zijn we in de gelukkige omstandigheid, dat er  altijd weer een beroep gedaan kan worden op het clubgevoel. Ruim 50 AVA-janen, enkele fans en een Utrechtse schone met Aaltense roots werden ingezet om alles voor de atleten tip-top voor elkaar te hebben. En dat doel werd ruimschoots behaald. Sjouwen met dranghekken, water uitreiken, medailles omhangen, het verkeer in goede banen leiden, startnummers vergeven, bekers klaarzetten, VIP`s van een drankje voorzien, foto`s maken, nog meer foto`s maken, spandoeken ophangen, spandoeken afhalen, bananen snijden, goodiebags weggeven…. Er komt best veel bij kijken.

Als organisatie van de GTM-Loop 2018 zijn we supertrots op deze HELDEN!

Het mooie is, dat velen al hebben aangegeven, er volgend jaar ook weer graag bij te willen zijn, om te helpen. Wil je ook een keer sfeer proeven en een vrijwillige rol spelen bij de prachtige evenement? Schrijf dan maar vast in je agenda: 19e editie van de GTM-Loop, zaterdag 19 mei 2019!!!