AFSCHEID VAN MISTER INTRATUIN BREDEVOORT
 

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van AVA`70 is er afscheid genomen van onze hoofdsponsor Willy Heinen, directeur van Intratuin Bredevoort. Meer dan 10 jaar was het Groene Warenhuis uit Bredevoort sponsor van AVA`70, maar mede vanwege gezondheidsproblemen is hier nu helaas een einde aan gekomen.
Tijdens de jarenlange samenwerking toonde Willy Heinen zich altijd een zeer betrokken sponsor. De jaarlijkse Intratuinloop bij zijn bedrijf werd altijd een feestje, omdat Willy zich een meer dan voortreffelijke gastheer toonde. Zijn aanwezigheid bij deze wedstrijd zorgde voor veel vertier in de voorbereiding en na afloop.
Daarnaast bood Heinen AVA`70 de mogelijkheid om tijdens open dagen koffie te schenken en zodoende extra inkomsten te verwerven. Ook bij de traditionele Oudejaarsactiviteit was hij vaak van de partij en sponsorde hij de activiteit met flessen wijn, bloempotten voor de Bingo of duizenden bloembollen.
Voorzitter Dave Posthumus bedankte Intratuin-directeur Willy Heinen tijdens de ledenvergadering voor de uitstekende wijze, waarop al die jaren is samengewerkt en overhandigde Willy een mooie bos bloemen.
Heinen bedankte op zijn beurt AVA`70 voor de prettige relatie die er altijd heeft bestaan. Hij heeft de club zien groeien van 150 naar 550 leden en roemde de inzet en betrokkenheid van leden en vrijwilligers.
Op donderdag 18 juni 2015 zal de laatste editie van de Intratuin plaatsvinden in de voortuin van Willy Heinen en daar zal zeker een prachtig hardloopevenement van gemaakt worden.
Daarna zal deze populaire zomeravondloop  naar alle waarschijnlijkheid “verhuizen” naar de binnenstad van Bredevoort en het moet raar lopen, wil mister Intratuin, Willy Heinen, daar zijn gezicht niet in de buurt van start en finish tonen!!!!