Op de maandag, dinsdag, donderdag en de zaterdag is het op de baan lekker druk met atleten en atletes, die aan het trainen zijn. De meeste leden komen met de fiets naar het complex van AVA`70 en sommigen zelfs hardlopend, maar ook velen komen met de auto. We willen iedereen verzoeken om zich hierbij aan de geldende regels te houden. Een parkeerverbod betekent dan ook, dat het niet is toegestaan om hier een auto neer te zetten. In de praktijk blijkt dit toch nog wel eens voor te komen. We werden hierop geattendeerd door de politie en hebben toegezegd dat we de ongewenste situatie onder de aandacht zullen brengen.

Ondanks het feit, dat we erkennen dat het op de verschillende tijdstippen erg druk is met auto`s, willen we iedereen verzoeken zich bij het parkeren aan de verkeersregels te houden.

Gezien het feit dat we een hardloopvereniging zijn, is het een goede optie om per fiets naar de training te komen, als je in Aalten woont. Of beter nog, hardlopend. Heb je gelijk een warming-up gedaan! 

 

Het bestuur