DE FINALE
 

Langzaam maar zeker maakt hardlopend Aalten en (verre) omgeving zich op voor de 4e en laatste wedstrijd van de Boekeldercrosscompetitie. Het belooft een spektakel van de bovenste plank te worden, want de podiumplekken zijn nog lang niet allemaal vergeven. Daarnaast biedt het de atleten en atletes de laatste kans om een P.R. te scoren of een trainingsmaatje de hielen te laten zien. Allemaal mooie ingrediënten om er een prachtige sportmiddag van te maken. De vele vrijwilligers zullen nog een keer alles uit de kast halen om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De bladharkers, juryleden, sjouwers en parcoursbouwers, de tijdmeters, erwtensoepbereiders, koffiejuffrouwen, voorfietsers en achterlopers, computertikkers, prijsuitreikers, verkeersregelaars….. iedereen is in opperste staat van paraatheid voor het moment suprême!

Alle winnaars, ouders, opa`s en oma`s, cameramensen en filmfanaten wordt er op gewezen, dat de prijsuitreiking z.s.m. na de wedstrijd zal plaatsvinden.

Met prachtige loopweer in het vooruitzicht, hoopt de organisatie weer op een enorm deelnemersveld en een gezellige drukte op het start- en finishterrein rondom de Ringkamp aan de Huiskermatedijk!


De Tussenstand..

De voorlopige  tussenstand na 3 Wedstrijdagen is nu op gemaakt. 
We hanteren de 3 snelst gelopen wedstrijd tijden


Stand 1km   Stand 2km   Stand 5km   Stand 10Km   Stand 15km