De bouw van de nieuwe baan en het nieuwe clubgebouw zal bij niemand onopgemerkt zijn gebleven. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de laatste werkzaamheden uitgevoerd te krijgen. Uiteindelijk doel is een prachtige baan en een clubgebouw waar iedereen zich thuis zal gaan voelen.

Over de inrichting van het clubgebouw is nog weinig gezegd en geschreven. Dat klopt! Voor de inrichting van het  clubgebouw is een heuse interieurcommissie in het leven geroepen. Rianne Fokkers, Henri Drenthel (afgev. bestuur), Jessie te Grotenhuis en ondergetekende hebben zitting in deze commissie. De naam Jessie te Grotenhuis zal niet iedereen binnen AVA’70 iets zeggen, maar Jessie is de vrouw van onze molenbouwer WV en is stylist op het gebied van interieur. Voor meer informatie over interieuradvies of verkoopstyling raadpleeg eens haar site www.byjessie.nl Je zult versteld staan welke mogelijkheden ze allemaal te bieden heeft.
www.byjessie.nl

In de afgelopen periode heeft de commissie diverse brainstormavonden gehad. Uiteindelijk zijn de wensen door Jessie omgezet in een aantal opties. Gaan we voor chique of functioneel? Avontuurlijk of modern? Alle opties zijn verwerkt in prachtige schetsen en moodboards. Een lust voor het oog. Maar al vrij snel was de commissie van mening dat één optie unaniem de voorkeur had.

De vraag blijft nog even overeind staan welke kleuren en welke materiaal het interieur van het clubgebouw zal krijgen. Binnenkort zullen de plannen aan het bestuur worden gepresenteerd waarna het bestuur hopelijk ook kleur zal bekennen……

Update 22 augustus 2013
 
Het bestuur heeft na bestudering van de plannen kleur bekent.... De interieurcommissie heeft "groen" licht gekregen voor verdere uitvoering van de plannen. Dit betekent dat de inrichting van het nieuwe clubgebouw volgens de gemaakte plannen uitgevoerd kunnen worden, echter onder de voorwaarde dat binnen het beschikbare budget wordt gebleven.
 
Voor een sfeervolle impressie klik Hier om het ontwerp van ByJessie te bekijken.

Andre Bruil.