DAGJOURNAAL VAN ZATERDAG 15 JUNI

 Internationaal bericht:

Van de firma Kaemingk B.V. mochten we diverse mobieltjes in ontvangst nemen. Gezien het feit dat de vertegenwoordigers van deze bloeiende in Aalten gevestigde onderneming over de gehele wereld actief zijn, kunnen we rustig constateren, dat de ingeleverde mobieltjes de nodige vlieguren hebben afgelegd en dus een internationale status hebben. 

 

Leden-wervingsbericht:

Vandaag vindt de grote inzameling van de mobieltjes plaats in de kern van Aalten. We hebben hier globaal ongeveer 60 vrijwilligers voor nodig. Aalten is verdeeld in 11 wijken en men wordt zo veel mogelijk ingedeeld in de wijk, waarin men woonachtig is. Lekker vertrouwd dus en een grotere kans op een positief resultaat.

Er wordt ingezameld op zaterdag 15 juni vanaf 10.00 uur.

Voor de  praktische uitvoering van de actie, zijn we nog altijd op zoek naar vrijwilligers. Dit mogen zowel jeugdleden, als ook volwassenen zijn, die helpen bij het huis-aan-huis verzamelen. Omdat we met veel jeugdleden op pad gaan, zoeken we voor deze dag vooral Senioren en/of ouders, die ook een auto beschikbaar hebben.

Uiteraard gaan we zoveel mogelijk in clubkleding, want dat vergroot de herkenbaarheid. Voor eten en drinken zal worden gezorgd!

Opgave is nog altijd mogelijk per mail:

Gerben Duenk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk mag je ook direct naar het AVA`70-complex komen om te helpen.

Als je niet beschikbaar zijn, dan kun je de actie natuurlijk ook steunen, door mobieltjes in je omgeving (familie, kennissen, buren, werk enz.) in te zamelen en deze vervolgens bij AVA`70 “te droppen.” Dit kan de komende tijd nog, tot uiterlijk 30 juni a.s.

Daarnaast kunnen de mobieltjes op zaterdag 15 juni ook worden ingeleverd bij de JUMBO en de Albert Heijn. Hier staan speciale inzamelcontainers, waarin de mobieltjes gedeponeerd kunnen worden.

We hopen op de medewerking van iedereen te kunnen rekenen, want van de opbrengst van de mobieltjesactie profiteert immers ook iedereen mee!!! 

 1e inzamelmoment:

Op vrijdagavond ging het eerste peloton op stap om Aalten “mobieltjes vrij” te maken. Een tiental enthousiaste senioren, junioren en pupillen had geen aangemeld voor dit eerste inzamelmoment en er was vooral best wel een beetje spanning hoe het zou gaan lopen. De meesten kwamen al direct aanlopen met enkele mobieltjes, maar Lianne ter Haar spande de kroon met een bijdrage van maar liefst 46 stuks. Kijk en dat geeft de burger moed en werkt als doping. De club werd opgesplitst en er werden bijna 3 van de in totaal 11 wijken afgewerkt. Opvallend was de ervaring die werd opgedaan, dat AVA`70 er in ieder geval bij de bezochte adressen erg goed op staat en de Mobieltjesactie een prima stukje P.R. voor de vereniging heeft opgeleverd.

De buit van de mobieltjes was heel divers van soort, vorm en bouwjaar, maar alles werd uiteraard dankbaar in ontvangst genomen. De algehele indruk is, dat de actie ook vandaag, wanneer de rest van Aalten een bezoek van AVA`70-leden krijgt, de nodige respons op zal leveren.

 Het “mobieltjes-teller” bericht:

Het aantal ingezamelde mobieltjes was gisteren 379 en we zijn met de buit van gisteren met stip gestegen, want de teller staat momenteel op: 681 stuks!!!!